Vestiging Solar Concept Zuyd

Yes! Onze 2e vestiging is een feit! Samen met ons team van super gemotiveerde collega’s zijn we de uitdaging aangegaan om op een extra locatie nog meer zonnepanelen te gaan leggen. De locatie waar dit moet gaan gebeuren is Heerlen! Heerlen? JA, Solar Concept gaat ‘Zuyd’. 

Helemaal vanuit het zuiden van ons land willen wij onze klantenkring verder gaan uitbreiden. Op deze manier kunnen wij ook in Limburg onze klanten van onze optelsom van de beste prijs + kwaliteit + advies + installatie + service voorzien. Op het kantoor in Heerlen zijn al diverse collega’s werkzaam die jullie gaan voorzien van het beste advies en je voorzien van de beste installatie.

Ben jij bewoner van een huis zonder zonnepanelen (of je wilt gewoon de mooiste;)) in het mooie Limburg? Dan weet je waar je moet zijn! Onze collega’s van ZUYD staan je graag te woord. Wil je alvast meer informatie over onze werkwijze? Check 'm hier!

Particuliere woningen

De juiste man op de juiste plek! Dit is Marcel Reijnen, verantwoordelijk voor alle zonnepanelensystemen van Solar Concept in deze regio op de particuliere markt.

Wil je meer informatie over zonnepanelen van Solar Concept? Bekijk gerust onze website, vraag vrijblijvend een persoonlijke aanbieding aan óf neem direct contact op Marcel. Hij staat direct klaar om al je vragen te beantwoorden.

06 - 2121 2988
marcel@solarconcept.nl

Locatie Solar Concept ZUYD
Kloosterweg 1
6412 CN, Heerlen

marcel-reijnen-solar-concept

MKB + Grootzakelijk

Deze mannen opereren al een tijdje vanuit Heerlen en timmeren hard aan de weg. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de gehele MKB + Grootzakelijke markt van Solar Concept en sturen zij alles aan voor wat betreft deze markten vanuit Solar Concept ZUYD in Heerlen.

Vragen over SDE+ (+) subsidiemogelijkheden? Kijk eens naar  de mogelijkheden  of neem contact op met René of Bob.

René: 06 - 5135 4056
Bob: 06 - 5135 3912

Locatie Solar Concept ZUYD
Kloosterweg 1
6412 CN, Heerlen

Bob Solar Concept      Rene Solar Concept

Besparing berekenen

Solar Concept is een erkende installateur van zonnepanelen.