Zonnepanelen in Zuilichem

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Zuilichem!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Zuilichem

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Zuilichem!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Zuilichem! 

Beste bewoner van Zuilichem, jij bent lekker bezig! Intussen zijn er al veel inwoners van Zuilichem overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je  woning verduurzamen kan nu tegen interessante tarieven. Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit gemeente Zaltbommel hebben hebben al besloten om zonnepanelen te kopen en dit is een slimme keuze! Zeker 3.800 huishoudens zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, een slimme keuze als je het ons vraagt! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen flink op hun energierekening. Ook geïnteresseerd in besparen + verduurzamen als inwoner van Zuilichem? Lees snel verder!

Start hier

Samen verduurzamen we Zuilichem! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

Zuilichem streeft ernaar om in 2050 enkel duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. En daar kan jij bij helpen! Bijvoorbeeld door het laten installeren van zonnepanelen. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! 

De gemeente werkt samen met 8 regiogemeenten aan regionale plannen voor het opwekken van duurzame energie.  Deze plannen worden beschreven in de Regionale Energie Strategie (RES). Bekijk de RES voor meer informatie en hoe jij hier zelf een steentje aan kunt bijdragen.

zonnepanelen in Nijmegen

Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de benodigde energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Als gevolg hiervan wordt de financiële steun vanuit de overheid langzaam maar zeker afgebouwd. Echter wil dat niet zeggen dat er geen financiële ondersteuning te verkrijgen is. Neem ook eens een kijkje op hun website om erachter te komen of ze je op dit gebied kunnen bijstaan.

 

Handige links

De gemeente Zaltbommel ondersteunt huiseigenaren met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Zaltbommel zijn er ook nog andere initiatieven die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo zijn er via SVn ook maatwerk- en verzilverleningen verkrijgbaar. Neem een kijkje op hun website voor interessante informatie, zo krijg je daar bijvoorbeeld inzicht in wat hun programma is.

Marc met suzan buiten

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Zuilichem te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee zijn hier een voorbeeld van:

+  Natuur en Milieu Gelderland 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Zuilichem is goed bezig, maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Regionaal Energieloket Zaltbommel is een goede plek om een solide start te maken met duurzaam wonen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Zaltbommel, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op zaltbommel.nl

Zonnepanelen uitzoeken Nijmegen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!