0

Zonnepanelen Wouw

Hey inwoner van Wouw, jij bent lekker bezig! Veel inwoners van Wouw zijn inmiddels al overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak.  Intussen zijn er in de gemeente Roosendaal al ruim 9.900 mensen die zonnepanelen hebben aangeschaft. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Geïnteresseerd? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Wouw! Benieuwd wat jij kan besparen? Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen in Wouw

Waarom zonnepanelen in Wouw?

Wouw streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en gebruiken, met daarbij een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen, bijvoorbeeld met de aanschaf van zonnepanelen, zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Wouw is al hard op weg om groene energie op te wekken. Ook zijn er meerdere acties om mee te helpen met verduurzamen. Zo heeft de gemeente bijvoorbeeld een webpagina over duurzaamheid opgesteld. Hier wordt beschreven wat er allemaal moet gebeuren om de energietransitie te kunnen realiseren en kan je informatie vinden over hoe jij je woning kan verduurzamen.

Leningen voor zonnepanelen Wouw

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de beoogde energietransitie te kunnen behalen. Zonnepanelen worden alsmaar goedkoper en daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaamaan af. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële steun beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente hierin voor je kan betekenen.

Altijd voor de +Altijd voor de +

Marc met Suzan buiten

Handige links

De gemeente Roosendaal ondersteunt huiseigenaren met bijvoorbeeld duurzaamheidsleningen en energiemaatregelen voor zonnepanelen.

Naast de gemeente, zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Ook besparen als inwoner van Wouw?

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen vervolgens een kijkje op jouw dak, waarna we contact met je opnemen met het scherpste aanbod!

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten te realiseren. Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Wouw verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Wouw is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Ook jij kan bijdragen aan een duurzamere gemeente. Energieloket Roosendaal is een goede plek om te starten met verduurzamen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van Wouw, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op roosendaal.nl

Zonnepanelen uitkiezen in Wouw

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!