Zonnepanelen in Wilnis

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Wilnis!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Wilnis

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Wilnis!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Wilnis! 

Beste inwoner van Wilnis, jij bent lekker bezig! Intussen zijn er al veel inwoners van Wilnis overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je  woning verduurzamen kan nu tegen interessante tarieven. Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit gemeente De Ronde Venen hebben hebben al besloten om zonnepanelen te kopen en dit is een slimme keuze! Zowat 5.700 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, een slimme keuze! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen flink op hun energierekening. Ook geïnteresseerd in besparen + verduurzamen als inwoner van Wilnis? Lees snel verder!

Start hier

Samen verduurzamen we Wilnis! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

Wilnis streeft ernaar om in 2050 enkel nog duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met uiteraard een goede balans tussen natuur, economie en mens. En daar kan jij een steentje aan bijdragen! Bijvoorbeeld door het laten installeren van zonnepanelen. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! 

Wilnis werkt samen met 15 regiogemeenten aan regionale plannen voor het opwekken van duurzame energie.  Deze plannen worden beschreven in de Regionale Energie Strategie (RES). Bekijk de RES Regio U16 voor meer informatie over hoe jij hier zelf aan kunt meewerken. Zo kunnen we samen gaan voor een duurzame toekomst!

zonnepanelen in Nijmegen

Altijd voor de +Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de benodigde energietransitie te realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Gevolg hiervan is dat de financiële steun vanuit de overheid langzaam maar zeker wordt afgebouwd. Dat wil echter niet zeggen dat er totaal geen financiële ondersteuning verkrijgbaar is. Zo zijn er via de gemeente vaak subsidies of leningen beschikbaar. Neem eens een kijkje wat de gemeente De Ronde Venen hierin voor je kan betekenen.

Handige links

Wilnis ondersteunt huiseigenaren dus niet met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente De Ronde Venen zijn er ook nog andere initiatieven die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo zijn er via SVn ook maatwerk- en verzilverleningen verkrijgbaar. Neem een kijkje op hun website voor interessante informatie, zo krijg je daar bijvoorbeeld inzicht in wat hun programma is.

Marc met suzan buiten

Lokale partners

De gemeente voert zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Wilnis verder te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee partijen zijn hier een voorbeeld van:

+  Jouw Huis Slimmer

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Wilnis is goed bezig, maar er is nog genoeg te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer is een goede plek om de eerste stappen te zetten met betrekking tot duurzamer leven. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van Wilnis, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op duurzaamderondevenen.nl

Zonnepanelen uitzoeken Nijmegen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

solar concept zonnepanelen

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

solar concept zonnepanelen

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

solar concept zonnepanelen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!

Bel mij terug Bereken je besparing