Zonnepanelen Wernhout

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Wernhout!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Wernhout

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Wernhout!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Wernhout

Hey inwoner van Wernhout, jij bent lekker bezig! Veel inwoners uit Wernhout zijn inmiddels al overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Breda. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu tegen een zeer aantrekkelijk tarief! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Intussen zijn al meer dan 2000 koopwoningen in Zundert verduurzaamt door het laten leggen van zonnepanelen. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Geïnteresseerd? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Wernhout! Benieuwd wat jij kan besparen? Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact op met het scherpste aanbod!

Molen Zundert zonnepanelen

Waarom verduurzamen?

De gemeente Zundert streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en gebruiken, met uiteraard de juiste balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen, bijvoorbeeld door het laten leggen van zonnepanelen, zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Duurzaamheid in gemeente Zundert

De gemeente is zelf ook druk bezig met duurzaamheid. Zo heeft de gemeente Zundert hun ambitie voor een duurzame, toekomstbestendige gemeente vastgelegd in het position paper Duurzaamheid. Daarin wordt beschreven wat de doelstellingen en programma's zijn, welke strategie en aanpak zij hanteren en welke projecten gerealiseerd gaan worden.

Daarnaast vind je op deze pagina informatie over wat de gevolgen zijn van klimaatsverandering in jouw gemeente. Zo kan er meer wateroverlast, grondwaterproblemen en problemen met zoetwatervoorziening ontstaan. 

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de beoogde energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Niet gek dat de overheid daarom de financiële steun voor zonnepanelen afbouwt. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële steun beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk bepaalde leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Zundert hierin voor je kan betekenen.

Kerk in Zundert

Vincent van Gogh huis Zundert

Handige links

De gemeente Zundert stimuleert woningeigenaren o.a. met leningen. 

Naast de gemeente Zundert zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie over wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten te realiseren.  Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Zundert verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Wernhout is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Ook jij kan een steentje bijdragen om de gemeente te verduurzamen. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van Wernhout, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op zundert.nl

Zonnepanelen uitkiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!