Zonnepanelen in Vinkel

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Vinkel!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Vinkel

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Vinkel!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Vinkel! 

Beste inwoner van Vinkel, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel inwoners van Vinkel overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur, Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je kan nu je woning verduurzamen tegen een scherpe prijs. Solar Concept helpt je graag verder! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen kunnen bieden. Veel inwoners van gemeente Den Bosch hebben hebben al besloten om zonnepanelen aan te schaffen en dit is een slimme keuze! Meer dan 12.500 woningen zijn inmiddels al voorzien van zonnepanelen. Deze woningeigenaren wekken hun eigen elektriciteit op en besparen op hun maandelijke energierekening. Ook geïnteresseerd? Lees snel verder!

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Vinkel! Sluit je aan en vul ons formulier in. Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

De gemeente Den Bosch heeft de doelstelling om in 2050 alleen nog duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met daarbij de juiste balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daarbij helpen, zo zijn er al veel initiatieven gestart, zowel vanuit bedrijven als bewoners, om de gemeente te verduurzamen.

Zo is het water rondom het Paleiskwartier een zonnevijver en wordt gebruikt als een grote zonnecollector die extra warmte opvangt. Daarnaast liggen er op de Heinekenfabriek maar liefst 3632 zonnepanelen. Dit is voldoende zonnestroom om alle Wieckse bieren klimaatneutraal te kunnen brouwen. Proost!

zonnepanelen den bosch

Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Deze oplossing wordt alsmaar goedkoper. Als gevolg hiervan wordt de financiële steun vanuit de overheid afgebouwd. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning beschikbaar is. Veel gemeenten bieden subsidies, leningen of regelingen aan. Neem ook eens een kijkje hoe de gemeente Den Bosch je op dit gebied kan bijstaan.

 

Handige links

De gemeente Den Bosch ondersteunt huiseigenaren met subsidies en energiemaatregelen. 

Echter zet niet alleen de gemeente Den Bosch zich in om jouw woning toekomsbestendig te maken. Ook partijen als Stroomversnelling Brabant zijn hier druk mee bezig. Zij hebben al meer dan 800.000 woningen in Brabant energieneutraal gemaakt. Neem eens een kijkje op deze site voor meer handige informatie. Zo krijg je een beeld over wie ze zijn en waar zij zich mee bezighouden.

deskundig advies zonnepanelen

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid om zelf besparingen door te voeren. Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Vinkel verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Zonnepanelen uitzoeken

Meer verduurzamen?

‘s-Hertogenbosch is dus goed bezig. Maar er moet nog een hoop gebeuren. Gelukkig zijn er binnen de stad genoeg mogelijkheden, waardoor iedereen kan bijdragen. Het Energieloket Brabant Woont Slim is een goede plek om te beginnen. Je kunt er inzicht krijgen in wat er allemaal in Den Bosch wordt georganiseerd.

Heb jij nog een oplossing?

Als je een goed idee hebt om de stad nog duurzamer te maken, kun je terecht bij het Duurzaam Loket. Daar vind je meer informatie over hoe jouw idee werkelijkheid kan worden.

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!