Zonnepanelen in Venhorst

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Venhorst!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Venhorst

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Venhorst!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Venhorst!

Hey inwoner van Venhorst, jij bent lekker bezig! Veel inwoners van Venhorst zijn inmiddels al overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen de scherpste prijzen! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Intussen zijn er in de gemeente Boekel al zo'n 1.500 mensen die zonnepanelen hebben aangeschaft. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Ook geïnteresseerd in geld besparen én duurzaam energie opwekken als inwoner van Venhorst? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Venhorst! Benieuwd wat jij kan besparen? Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen in jouw gemeente

Waarom verduurzamen?

Venhorst streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en gebruiken, met daarbij een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen, bijvoorbeeld met de aanschaf van zonnepanelen, zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

De gemeente Boekel is al hard op weg om groene energie op te wekken. Ook zijn er meerdere acties om mee te helpen met verduurzamen. Zo hebben ze een duurzaamheidsplan ontwikkeld. Hierin staat beschreven hoe de aanpak van het verduurzamen van de gemeente eruit kan zien.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële steun beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Boekel hierin voor je kan betekenen.

monteur met zonnepanelen

Marc met Suzan buiten

Handige links

Naast de gemeente Boekel zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

De gemeente Boekel heeft ook een klimaatonderlegger ontwikkelt. Hierin is zichtbaar welke kenmerken de bodem in verschillende delen van Boekel heeft en welke effecten er in de toekomst kunnen optreden. Zo kan je je hierop voorbereiden en eventueel maatregelen treffen.

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten te realiseren.  Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Venhorst verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Venhorst is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Ook jij kan bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Boekel, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op boekel.nl

Zonnepanelen uitkiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!