Zonnepanelen in Veghel

BESPAAR MET ZONNEPANELEN

+ Speciaal voor jou als inwoner van Veghel!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Veghel

BESPAAR MET ZONNEPANELEN

+ Speciaal voor jou als inwoner van Veghel!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Veghel! 

Beste inwoner van Veghel, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel inwoners van de Veghel overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur, Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je kan nu je woning verduurzamen tegen een scherpe prijs. Solar Concept helpt je graag verder! Wie zijn we? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen kunnen bieden. Veel inwoners van gemeente Meierijstad hebben hebben al besloten om zonnepanelen aan te schaffen en dit is een slimme keuze! Meer dan 10.000 woningen zijn inmiddels al voorzien van zonnepanelen. Deze woningeigenaren wekken hun eigen elektriciteit op en besparen op hun maandelijke energierekening. Ook geïnteresseerd? Lees snel verder!

Vraag hier je zonnepanelen offerte aan!

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je energierekening en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen. Vul je postcode en huisnummer in en ontvang een scherp aanbod op maat van Solar Concept, dé lokale zonnepanelenexpert.

Waarom verduurzamen?

De gemeente Meierijstad heeft de doelstelling om in  2050 alleen nog duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met daarbij de juiste balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daarbij helpen, zo zijn er al veel initiatieven gestart, zowel vanuit bedrijven als bewoners, om de gemeente te verduurzamen.

Zo heeft de gemeente Meierijstad plannen liggen om 7 zonneparken te bouwen. Deze 7 zonneparken zijn samen zo'n 50 hectare groot! Afhankelijk van het type zonnepaneel dat geplaatst wordt, zouden door middel van deze zonneparken maarliefst tussen de 12.500 en 15.000 huishoudens kunnen worden voorzien van stroom.

zonnepanelen Veghel

deskundig advies zonnepanelen

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Deze oplossing wordt alsmaar goedkoper. Als gevolg hiervan wordt de financiële steun vanuit de overheid afgebouwd. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning beschikbaar is. Veel gemeenten bieden subsidies, leningen of regelingen aan. Neem ook eens een kijkje hoe de gemeente Meierijstad je op dit gebied kan bijstaan.

 

Handige links

De gemeente Meierijstad ondersteunt huiseigenaren met leningen en energiemaatregelen, waardoor je gemakkelijk stappen kunt zetten richting een duurzamere woning.

Handige links Echter, niet alleen de gemeente draagt bij aan de toekomstbestendigheid van jouw huis. Ook organisaties zoals Stroomversnelling Brabant zijn actief betrokken; zij hebben al meer dan 800.000 woningen in Brabant energieneutraal gemaakt. Bezoek hun website voor waardevolle inzichten in hun werkzaamheden en hoe ze bijdragen aan een groenere toekomst.

Altijd voor de +

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Veghel! Sluit je aan en vul dit formulier in. Wij nemen contact met je op, bekijken je dak en sturen je vervolgens een scherp aanbod.

Duurzaamheidslening in Veghel

De gemeente stelt een leninig beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogehete duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €25.000. Je mag zelf bepalen hoe je de lening gaat inzetten om je huis energiebesparender te maken. Een voorbeeld hiervan is het laten leggen van zonnepanelen. Om in aanmerking te komen met deze lening moet je vanzelfsprekend wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

Je bent eigenaar-bewoner van de woning waarvoor de lening wordt aangevraagd.
De bouw van je woning is gereedgemeld vóór 27 februari 2019
De lening bedraagt maximaal €25.000,-.
+ De looptijd van een lening tot en met €10.000,- is 10 jaar. Vanaf €15.000,- is de looptijd 15 jaar.
+ De maximum leeftijd op het moment van aanvragen is 75 jaar.

De duurzaamheidslening is gemakkelijk aan te vragen via de website van de gemeente.

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid om zelf besparingen door te voeren. Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Veghel verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Zonnepanelen uitzoeken

Meer verduurzamen?

Veghel is dus goed bezig. Maar er moet nog een hoop gebeuren. Gelukkig zijn er binnen de stad genoeg mogelijkheden, waardoor iedereen kan bijdragen. Het Energieloket Brabant Woont Slim is een goede plek om te beginnen. Je kunt er inzicht krijgen in wat er allemaal in Meierijstad wordt georganiseerd.

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Meijerijstad, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op meierijstad.nl

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Hoe kan ik zonnepanelen aanvragen bij Solar Concept?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!