Zonnepanelen in Tegelen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Tegelen!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Tegelen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Tegelen!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Tegelen!

Hey inwoner van Tegelen, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners van Tegelen overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Nederweert. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen een uitstekende tarieven! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Inmiddels zijn er in de gemeente Venlo al ruim 12.500 mensen die zich hebben aangesloten bij een duurzaam netwerk. Zij wekken nu hun eigen stroom op en beparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Geïnteresseerd? Lees snel verder.

Vraag hier je zonnepanelen offerte aan!

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je energierekening en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen. Vul je postcode en huisnummer in en ontvang een scherp aanbod op maat van Solar Concept, dé lokale zonnepanelenexpert.

zonnepanelen in Nijmegen

Waarom verduurzamen?

Tegelen streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met vanzelfsprekend een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan bijdragen, bijvoorbeeld met het laten leggen van zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Tegelen werkt samen met 14 andere regiogemeenten in Noord- en Midden Limburg aan een Regionale Energie Strategie (RES). Hierin worden regionale en lokale afspraken beschreven, en hoe zij ervoor gaan zorgen dat deze afspraken gerealiseerd gaan worden in de nabije toekomst.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Dat is dan ook de reden dat de overheid de financiële steun voor zonnepanelen afbouwt. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Venlo hierin voor je kan betekenen.

Zonnepaneel installateur

Nederweert van boven

Handige links

Tegelen stimuleert woningeigenaren op het moment niet met subsidies of leningen. 

Naast de gemeente Venlo zijn er ook andere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook vaak via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Tegelen! Sluit je aan en vul dit formulier in. Wij nemen contact met je op, bekijken je dak en sturen je vervolgens een scherp aanbod.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Tegelen te verduurzamen. Vele partijen zijn bedrijvig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Nieuwe Energie in Limburg 

+  Verbeterjehuis 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Tegelen is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Energieloket gemeente Venlo is een goede plek om te beginnnen. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen Tegelen, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op venlo.nl

zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Hoe kan ik zonnepanelen aanvragen bij Solar Concept?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!