Zonnepanelen in Stoutenburg

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Stoutenburg!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Stoutenburg

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Stoutenburg!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Stoutenburg! 

Beste bewoner van Stoutenburg, jij bent lekker bezig! Intussen zijn er al veel inwoners van Stoutenburg overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je  woning verduurzamen kan nu tegen interessante tarieven. Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit gemeente Leusden hebben hebben al besloten om zonnepanelen te kopen en dit is een slimme keuze! Ruim 4.000 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, lekker bezig! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen flink op hun energierekening. Ook geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw woning in Stoutenburg? Lees snel verder!

Start hier

Samen verduurzamen we Stoutenburg! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

Stoutenburg streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. Op deze manier kan de beoogde energietransitie gerealiseerd worden. En daar kan jij bij helpen! Dit kan je op meerdere manieren doen. Eén van de dingen die jij kunt doen is het laten installeren van zonnepanelen. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! 

De gemeente Leusden werkt samen met regiogemeenten binnen regio Amersfoort aan de Regionale Energie Strategie (RES). Hierin worden plannen, doelen en de uitvoering hiervan beschreven. Dit heeft allemaal te maken met de verduurzaming van Nederland, waarin iedere gemeente zijn steentje bijdraagt. Zonnepanelen spelen hierin natuurlijk een cruciale rol.

zonnepanelen in Stoutenberg

Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen oplossing die bijdragen om de benodigde energietransitie te realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Gevolg hiervan is dat de financiële steun vanuit de overheid langzaam maar zeker wordt afgebouwd. Dat wil echter niet zeggen dat er geen financiële ondersteuning te verkrijgen is. Zo zijn er via de gemeente vaak subsidies of leningen beschikbaar. Neem ook eens een kijkje op hun website om erachter te komen of ze je op dit gebied kunnen bijstaan.

 

Handige links

De gemeente Leusden ondersteunt huiseigenaren met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Leusden zijn er ook nog andere initiatieven die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo zijn er via SVn ook maatwerk- en verzilverleningen verkrijgbaar. Neem een kijkje op hun website voor interessante informatie, zo krijg je daar bijvoorbeeld inzicht in wat hun programma is. Ook kan je daar informatie vinden over leningen in jouw regio.

Marc met suzan buiten

Lokale partners

De gemeente Leusden voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Stoutenburg te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee zijn hier een voorbeeld van:

+  Jouw Huis Slimmer

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Stoutenburg is goed bezig, maar er is nog genoeg te verduurzamen. Energieloket Leusden is een goede plek om een begin te maken qua duurzaam wonen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Leusden, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op leusden.nl

Zonnepanelen uitzoeken Nijmegen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!