Zonnepanelen in Sittard

BESPAAR MET ZONNEPANELEN

+ Speciaal voor jou als inwoner van Sittard!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Sittard

BESPAAR MET ZONNEPANELEN

+ Speciaal voor jou als inwoner van Sittard!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Sittard!

Hey inwoner van Sittard, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners van Sittard overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Nederweert. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen uitstekende tarieven! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Inmiddels zijn er in de gemeente Sittard-Geleen al ruim 11.500 mensen die zonnepanelen op hun dak hebben laten plaatsen. Zij wekken nu hun eigen stroom op en beparen daarmee flink wat geld op hun maandelijkse energierekening! Geïnteresseerd in besparen + verduurzamen als inwoner van Sittard? Lees snel verder.

Vraag hier je zonnepanelen offerte aan!

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je energierekening en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen. Vul je postcode en huisnummer in en ontvang een scherp aanbod op maat van Solar Concept, dé lokale zonnepanelenexpert.

zonnepanelen in Nijmegen

Waarom verduurzamen?

Sittard streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met vanzelfsprekend een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan meewerken, bijvoorbeeld met het laten leggen van zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. 

De gemeente werkt samen met 14 andere regiogemeenten in Zuid Limburg aan een Regionale Energie Strategie (RES). Hierin worden regionale en lokale afspraken beschreven, en daarnaast wordt er ook beschreven hoe zij  deze afspraken gaan realiseren in de nabije toekomst.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Dat is dan ook de reden dat de overheid de financiële steun voor zonnepanelen afbouwt. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente hierin voor je kan betekenen.

monteur met zonnepanelen

Nederweert van boven

Handige links

De gemeente Sittard-Geleen stimuleert woningeigenaren o.a. met leningen of subsidies. 

Naast de gemeente, zijn er ook andere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Sittard! Sluit je aan en vul dit formulier in. Wij nemen contact met je op, bekijken je dak en sturen je vervolgens een scherp aanbod.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Sittard te verduurzamen. Vele partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Nieuwe Energie in Limburg 

+  Verbeterjehuis 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Sittard is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Energieloket Sittard-Geleen is een uitstekende plek om te starten. Zij voorzien je graag van tips en informatie omtrent duurzaamheid. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid in Sittard, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op sittard-geleen.nl

zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Hoe kan ik zonnepanelen aanvragen bij Solar Concept?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!