Zonnepanelen in Sint Agatha

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Sint Agatha!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Sint Agatha

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Sint Agatha!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Sint Agatha!

Hey inwoner van Sint Agatha, jij bent lekker bezig! Veel inwoners van Sint Agatha zijn inmiddels al overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen de scherpste prijzen! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Intussen zijn er in de gemeente Land van Cuijk maarliefst ruim 12.000 huishoudens die zonnepanelen hebben aangeschaft. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Ook geïnteresseerd in verduurzamen + besparen in Sint Agatha? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Sint Agatha! Benieuwd wat jij kan besparen? Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen Sint Agatha

Waarom verduurzamen?

Sint Agatha streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en gebruiken, met natuurlijk een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen, bijvoorbeeld met de aanschaf van zonnepanelen, zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Duurzaamheid in Sint Agatha

De gemeente Land van Cuijk heeft de doelstelling voor 2030 om minstens 1008 Terajoule duurzaam op te wekken. Reken je dat om, dan krijg je 280 miljoen kWh. Dat staat gelijk aan het gemiddelde jaarlijkse verbruik van zo'n 95.000 huishoudens! Dat zou meer dan genoeg zijn om alle huishoudens in gemeente Land van Cuijk te kunnen voorzien van energie. De gemeente geeft aan de voorkeur te geven dit te bereiken door zon-op-dak energie. Daarnaast wordt er gekeken naar  mogelijkheden voor zonneparken en windmolens. Zo wordt het zon-op-dak systeem aangevuld. Meer informatie over duurzaamheid binnen jouw gemeente vind je op hun webpagina over energie en duurzaamheid.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de beoogde energietransitie tot stand te kunnen brengen. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële steun beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Land van Cuijk hierin voor je kan betekenen.

Altijd voor de +

Duurzaamheidslening in Sint Agatha

De gemeente stelt een lening beschikbaar voor huiseigenaren in Sint Agatha die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogehete duurzaamheidslening start vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €25.000. Je mag zelf bepalen hoe je de lening gaat inzetten om je huis energiebesparender te maken. Een voorbeeld hiervan is het laten leggen van zonnepanelen. Om in aanmerking te komen met deze lening moet je vanzelfsprekend wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

+ De lening bedraagt minimaal maximaal €25.000,-.
+ De looptijd van een lening tot en met €7.500,- is 10 jaar. Vanaf €7.500,- is de looptijd 15 jaar.
+ De lening is een consumptieve lening. Het is een maandannuïteitenlening waarbij de gehele looptijd van de lening hetzelfde maandbedrag betaald wordt en een vast rentepercentage geldt.
+ De minimum leeftijd op het moment van aanvragen is 18 jaar.
+ De maximum leeftijd op het moment van aanvragen is 75 jaar.

Deze duurzaamheidslening is eenvoudig aan te vragen via de website van de gemeente. 

Marc met Suzan buiten

Handige links

De gemeente Land van Cuijk stimuleert woningeigenaren dus o.a. met leningen. 

Naast de gemeente Land van Cuijk zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten op te zetten en te realiseren. Ook wordt er samengewerkt met lokale partners om Sint Agatha verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. De volgende drie partijen zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Sint Agatha is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Ook jij kan bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Land van Cuijk, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op gemeentelandvancuijk.nl

Zonnepanelen uitkiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!