Zonnepanelen in provincie Noord-Brabant

Bij Solar Concept streven we ernaar om de gehele provincie Noord-Brabant te voorzien van een duurzame oplossing voor groene stroom; namelijk met zonnepanelen. Onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise hebben ons in staat gesteld om meer dan 35.000 inwoners te voorzien van zonnepanelen. We zijn niet voor niets dé lokale specialist van Noord-Brabant. De reacties van onze tevreden klanten spreken boekdelen. Ons ultieme doel? Energie voor iedereen! Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, en zetten ons vol enthousiasme in om zo veel mogelijk huishoudens te verduurzamen door middel van zonnepanelen. In totaal liggen er al op ruim 350.000 woningen in Brabant zonnepanelen, een slimme keuze als je het ons vraagt!

Naast dat Solar Concept zo veel mogelijk doet om Brabant verder te verduurzamen, zijn er ook tientallen duurzaamheidsinitiatieven die zowel landelijk als regionaal worden aangestuurd en opgepakt. Zo is bijvoorbeeld ook de Regionale Energie Strategie in het leven geroepen (RES). Bekijk hun website eens om actueel nieuws en activiteiten te volgen op het gebied van duurzaamheid. Ook kun je hier inzicht krijgen over hoe jouw gemeente omgaat met duurzaamheid en wat hun toekomstige plannen zijn.

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Vul dan hieronder je gegevens in, wij doen vervolgens een dakscan en nemen contact op met een scherp aanbod!

Noord-Brabant gaat voor duurzaamheid

Duurzaamheid is een centraal thema in Noord-Brabant. De provincie heeft zich gecommitteerd aan het stimuleren van duurzaamheid op verschillende gebieden; van economische groei en energietransitie tot natuurbehoud en maatschappelijke betrokkenheid. Dit is nodig, want Noord-Brabant streeft er naar om in 2050 energieneutraal te zijn. Dit wil zeggen dat er enkel duurzame energie opgewekt en gebruikt zal worden. Ook jij kan hieraan jouw steentje bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming van je huis door middel van zonnepanelen of isolatie. Samen zetten we duurzame stappen richting een betere toekomst voor volgende generaties.

Zonnepanelen in Noord-Brabant