Check direct wat jij kunt besparen!

+ Gemiddeld € 1.200,- per jaar
+ Klantenbeoordeling van 9.2
+ Gratis adviesgesprek bij jou thuis

Check direct wat jij kunt besparen!

+ Gemiddeld € 1.200,- per jaar
+ Klantenbeoordeling van 9.2
+ Gratis adviesgesprek bij jou thuis

Zonnepanelen in provincie Limburg

Bij Solar Concept streven we ernaar om de gehele provincie Limburg te voorzien van een duurzame oplossing voor groene stroom; namelijk met zonnepanelen. Onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise hebben ons in staat gesteld om meer dan 35.000 inwoners te voorzien van zonnepanelen. We zijn niet voor niets dé specialist van zonnepaneelinstallaties in Limburg. De reacties van onze tevreden klanten spreken boekdelen. Ons ultieme doel? Energie voor iedereen! Wij zijn gevestigd in onder andere Nederweert, en zetten ons vol enthousiasme in om zo veel mogelijk huishoudens te verduurzamen door middel van zonnepanelen. Inmiddels liggen op ruim 170.000 woningen in Limburg zonnepanelen. Omgerekend is dus ongeveer één op de 3 woningen verduurzaamd door middel van zonnepanelen, lekker bezig Limburg! Deze woningeigenaren wekken nu groene stroom op én besparen daarmee ook nog eens op hun energierekening.

De Voordelen:
Zonnepanelen zijn nog nooit zo voordelig geweest. Op het moment is de terugverdientijd op zonnepanelen bij Solar Concept gemiddeld 4 jaar. Dit maakt zonnepanelen een aantrekkelijke investering voor huiseigenaren. Daarnaast verhogen zonnepanelen de waarde van je woning met gemiddeld €5.000,- en als kers op de taart zorgen zonnepanelen jaarlijks voor een besparing van gemiddeld €1.200,-.

 

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Klik dan op onderstaande knop en vul het offerteformulier in, wij doen vervolgens een dakscan en nemen contact op met een scherp aanbod!

Onze werkwijze

Benieuwd hoe ons gehele proces eruit ziet? Dat snappen we en we nemen je graag mee in onze werkwijze. Bij Solar Concept geloven we dat de beste oplossing een optelsom is van prijs + kwaliteit + advies + installatie + service. Een formule die leidt tot een optimaal rendement. Daarom adviseren wij je graag over het beste totaalconcept voor jouw situatie. Bekijk hier hoe de dag van installatie eruit ziet en klik op onderstaande knop om het gehele proces van Solar Concept eens te bekijken.

Zonnepanelen in Limburg

Duurzaamheid in Limburg

Duurzaamheid neemt een centrale positie in in de provincie Limburg. De provincie heeft zich toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid op diverse fronten, variërend van economische groei en energietransitie tot natuurbescherming en maatschappelijke betrokkenheid. Deze inspanningen zijn noodzakelijk, omdat Limburg ernaar streeft om tegen 2050 volledig energieneutraal te zijn, wat betekent dat enkel duurzame energie zal worden opgewekt en gebruikt. Ook jij kunt hieraan bijdragen door te denken aan het verduurzamen van je huis, bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen of isolatie. Samen zetten we stappen richting een duurzamere toekomst voor komende generaties.

Duurzaamheid in Limburg

Duurzaamheid neemt een centrale positie in in de provincie Limburg. De provincie heeft zich toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid op diverse fronten, variërend van economische groei en energietransitie tot natuurbescherming en maatschappelijke betrokkenheid. Deze inspanningen zijn noodzakelijk, omdat Limburg ernaar streeft om tegen 2050 volledig energieneutraal te zijn, wat betekent dat enkel duurzame energie zal worden opgewekt en gebruikt. Ook jij kunt hieraan bijdragen, bijvoorbeeld door het verduurzamen van je huis, dit kan je doen middels de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen of betere isolatie. Samen zetten we stappen richting een duurzamere toekomst voor komende generaties.

Zonnepanelen in Limburg

Benieuwd naar onze klantervaringen?

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!

Kennisartikelen

Kennisartikelen

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Nieuws

Nieuws

Het laatste en leukste nieuws over Solar Concept, van wist je dat tot aan nieuwe ontwikkelingen.