Zonnepanelen in provincie Limburg

Bij Solar Concept streven we ernaar om de gehele provincie Limburg te voorzien van een duurzame oplossing voor groene stroom; namelijk met zonnepanelen. Onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise hebben ons in staat gesteld om meer dan 30.000 inwoners te voorzine van zonnepanelen. We zijn niet voor niets dé specialist van zonnepaneelinstallaties in Limburg. De reacties van onze tevreden klanten spreken boekdelen. Ons ultieme doel? Energie voor iedereen! Wij zijn gevestigd in onder andere Nederweert, en zetten ons vol enthousiasme in om zo veel mogelijk huishoudens te verduurzamen door middel van zonnepanelen. Inmiddels liggen op ruim 170.000 woningen in Limburg zonnepanelen. Omgerekend is dus ongeveer één op de 3 woningen verduurzaamd door middel van zonnepanelen, lekker bezig Limburg! Deze woningeigenaren wekken nu groene stroom op én besparen daarmee ook nog eens op hun energierekening.

Naast dat Solar Concept zich actief inzet om Limburg te verduurzamen, zijn er ook tal van duurzaamheidsinitiatieven die jou als inwoner van Limburg kunnen helpen met het verduurzamen van je woning. Zo is via SVn in veel gevallen een duurzaamheidslening beschikbaar. Op deze manier kun je toch je woning verduurzamen wanneer deze uitgave te groot voor je is. Ook zijn er regionale duurzaamheidsinitiatieven, zoals de Regionale Energie Strategie (RES). Hierin worden regionale plannen beschreven + hoe de regio's dit willen gaan bereiken.

 

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Klik dan op onderstaande knop en vul het offerteformulier in, wij doen vervolgens een dakscan en nemen contact op met een scherp aanbod!

Duurzaamheid in Limburg

Duurzaamheid neemt een centrale positie in in de provincie Limburg. De provincie heeft zich toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid op diverse fronten, variërend van economische groei en energietransitie tot natuurbescherming en maatschappelijke betrokkenheid. Deze inspanningen zijn noodzakelijk, omdat Limburg ernaar streeft om tegen 2050 volledig energieneutraal te zijn, wat betekent dat enkel duurzame energie zal worden opgewekt en gebruikt. Ook jij kunt hieraan bijdragen door te denken aan het verduurzamen van je huis, bijvoorbeeld door middel van zonnepanelen of isolatie. Samen zetten we stappen richting een duurzamere toekomst voor komende generaties.

 

Zonnepanelen in Limburg