Zonnepanelen in provincie Gelderland

Bij Solar Concept streven we ernaar om de gehele provincie Gelderland te voorzien van een duurzame oplossing voor groene stroom; namelijk met zonnepanelen. Onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise hebben ons in staat gesteld om meer dan 35.000 inwoners te voorzien van zonnepanelen. We zijn niet voor niets dé specialist van zonnepaneelinstallaties in Nederland. De reacties van onze tevreden klanten spreken boekdelen. Ons ultieme doel? Energie voor iedereen! Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, en zetten ons vol enthousiasme in om zo veel mogelijk huishoudens te verduurzamen door middel van zonnepanelen. Inmiddels liggen er al op ruim 270.000 van de 922.500 woningen in Gelderland zonnepanelen, omgerekend is dat 1 op de 3,4 woningen! Deze bewoners besparen nu flink op hun energierekening, een slimme keuze als je het ons vraagt!

Naast dat Solar Concept zich inzet om Gelderland verder te verduurzamen, zijn er ook tal van andere duurzaamheidsinitiatieven die zich sterk maken om zowel inwoners van Gelderland als de rest van Nederland hulp te bieden met verduurzamen. Zo wordt het reizigers gemakkelijker gemaakt om slim en schoon te reizen door middel van publieke laadpalen en subsidies, worden windmolens geplaatst voor groene energie en zijn er verschillende partijen die duurzaamheidsleningen verstrekken. Daarnaast wordt er ook regionaal samengewerkt. Zo hebben verschillende regio's in Gelderland een Regionale Energie Stratgie (RES) opgesteld. Bekijk hun website eens om meer te weten te komen over de duurzaamheidsplannen binnen jouw regio.

Benieuwd wat jij kunt besparen?

Vul dan hieronder je gegevens in, wij doen vervolgens een dakscan en nemen contact op met een scherp aanbod!

Gelderland gaat voor duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een grote rol in Gelderland. Gelderland is vastbesloten als provincie duurzaamheid te bevorderen op diverse fronten, waaronder economische groei, energietransitie, natuurbehoud en maatschappelijke betrokkenheid. Deze inspanningen zijn van groot belang, aangezien Gelderland ernaar streeft in 2030 energieneutraal te zijn. De provincie Gelderland heeft hun klimaatplan eind 2021 geactualiseerd. In dit klimaatplan staan acties waarmee het doel van klimaatneutraal in 2030 bereikt kan worden. Dit doen ze bijvoorbeeld door middel van het verduurzamen van gebouwen, het verminderen van afval en het woon- en werkverkeer verder verduurzamen.  Jij kunt hier ook aan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan het verduurzaqmen van je woning door middel van zonnepanelen, isolatie of andere groene initiatieven.

zonnepanelen Gelderland