Zonnepanelen Ospeldijk

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Ospeldijk!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Ospeldijk

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Ospeldijk!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Ospeldijk

Hey inwoner van Ospeldijk, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners uit Ospeldijk overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Nederweert. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen een uitstekende tarieven! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Inmiddels zijn er in de gemeente Nederweert al zo'n 2440 mensen die zich hebben aangesloten bij een duurzaam netwerk. Zij wekken nu hun eigen stroom op en beparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Geïnteresseerd? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Ospeldijk! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in. Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen kerk Nederweert

Waarom verduurzamen?

Gemeente Nederweert streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met vanzelfsprekend een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan bijdragen, bijvoorbeeld met het laten leggen van zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

 

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Dat is dan ook de reden dat de overheid de financiële steun voor zonnepanelen afbouwt. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Nederweert hierin voor je kan betekenen.

Zonnepanelen monteren

Nederweert van boven

Handige links

De gemeente Nederweert stimuleert woningeigenaren om hun woning te verduurzamen. Zij hebben enkele jaren geleden samen met andere gemeenten de Regionale Energiestrategie (RES) in het leven geroepen. Hierin staat beschreven wat hun plannen zijn en hoe en wanneer deze gerealiseerd gaan worden. Meer informatie vind je op de webpagina van de RES.

Naast de gemeente Nederweert zijn er ook andere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Nederweert te verduurzamen. Vele partijen zijn bedrijvig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Nieuwe Energie in Limburg 

+  Verbeterjehuis 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Ospeldijk is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen Ospeldijk, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op nederweert.nl

Weekblad Nederweert heeft ook een artikel geschreven over de samenaankoop zonnepanelen die georganiseerd is in gemeente Nederweert.

zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!