Zonnepanelen in Melick

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Melick!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Melick

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Melick!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Melick!

Hey inwoner van Melick, jij bent lekker bezig! Veel inwoners van Melick zijn inmiddels al overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Nederweert. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu tegen een zeer aantrekkelijk tarief! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Intussen zijn al meer dan 3.500 koopwoningen in de gemeente Roerdalen verduurzaamt door het laten plaatsen van zonnepanelen op hun woning. Zij wekken inmiddels zelf hun stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Ook geïnteresseerd? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Melick! Benieuwd wat jij kan besparen? Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen in Roerdalen

Waarom verduurzamen?

Melick streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en gebruiken, met daarbij een goed evenwicht tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen, bijvoorbeeld door het laten leggen van zonnepanelen, zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want er is nog werk aan de winkel!

Duurzaamheid in Melick

De gemeente is zelf ook druk bezig met duurzaamheid. Zo heeft de gemeente Roerdalen hun ambitie voor een duurzame, toekomstbestendige gemeente vastgelegd op een speciale website, namelijk Samen doen, Samen Duurzaam. Op deze website vind je onder andere plannen omtrent duurzaamheid, tips om te verduurzamen en inwonersverhalen van gemeente Roerdalen.

De gemeente Roerdalen heeft samen met 14 regiogemeenten een Regionale Energiestrategie (RES) opgesteld. Hierin wordt beschreven wat hun plannen zijn + hoe en wanneer deze gerealiseerd gaan worden. 

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen en duurzame oplossing om de nodige energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Doordat dit steeds goedkoper wordt, bouwt de overheid financiële steun voor zonnepanelen rustig maar zeker af. Natuurlijk betekent dat niet dat er helemaal geen financiële steun beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk bepaalde leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente hierin voor je kan betekenen.

zonnepaneel met monteur

nieuwbouwwijk met zonnepanelen Roerdalen

Handige links

De gemeente stimuleert woningeigenaren o.a. met leningen. 

Naast de gemeente Roerdalen zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid en duurzaamheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie over wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten te realiseren.  Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Melick verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Nieuwe Energie Limburg 

+  Verbeterjehuis

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Melick is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Ook jij kan een steentje bijdragen om de gemeente te verduurzamen. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid in Melick, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op samendoensamenduurzaam.nl

Zonnepanelen uitkiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!