Zonnepanelen Maren-Kessel

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Oss!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Maren-Kessel

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Oss!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Maren-Kessel

Hey inwoner van Maren-Kessel, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners in Maren-Kessel overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan?

Je huis verduurzamen kan nu tegen scherpe tarieven. Bij Solar Concept zijn we je maar al te graag van dienst! Wie wij zijn? En wat wij bieden? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. In de gemeente Oss zijn inmiddels al ruim 8870 huishoudens die zich hebben aangesloten bij een duurzaam netwerk. Zij wekken nu hun eigen stroom op en daarmee besparen zij op hun energierekening! Ook geïnteresseerd? Lees snel verder. 

Start hier

Samen verduurzamen we Maren-Kessel! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, geven je een aanbod met een scherpe prijs en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zonnepanelen Oss

Waarom verduurzamen?

Gemeente Oss streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken waarbij natuur, economie en mens perfect in balans is. Ook jij kan hieraan bijdragen, bijvoorbeeld door middel van het laten plaatsen van zonnepanelen op je woning. Op deze manier bouwen we samen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! Oss wil namelijk de top 3 van meest duurzame Brabantse gemeenten bereiken.

Wat doet de gemeente om dit doel te bereiken? En hoe helpen ze woningeigenaren die hun huis willen verduurzamen? Hieronder bespreken we wat er mogelijk is binnen de gemeente Oss.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen + duurzame oplossing om de beoogde energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Niet gek dat de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaamaan afbouwt. Echter betekent dit niet dat er  geen enkele vorm van financiële hulp te verkrijgen is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies of regelingen aan, zo ook de gemeente Oss.

Advies in Oss

Duurzaamheidslening in Maren-Kessel

De gemeente Oss stelt een lening beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogeheten duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €15.000,-. De looptijd varieert van tien tot vijftien jaar, afhankelijk van hoe hoog het geleende bedrag is. Je kunt zelf bepalen hoe de lening wordt ingezet om je huis energiezuiniger te maken. Zonnepanelen laten leggen is daar een goed voorbeeld van.

Handige links

De gemeente helpt woningeigenaren onder andere met subsidies. Daarnaast wordt er gewerkt aan toekomstbestendigheid voor bestaande én nieuwbouwwoningen op het platform 'Wonen in Oss' en via Stroomversnelling Brabant worden 800.000 woningen in Brabant verduurzaamt. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie.

Naast de gemeente Oss zijn er ook andere initiatieven die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op hun website vor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

omvormer zonnepanelen oss

Lokale partners

De gemeente Oss voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Maren-Kessel te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  de Osse industriële kring 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Advies solar concept

Meer doen?

Maren-Kessel is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Iedereen bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Oss, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op oss.nl.

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Wat gebeurt er nadat ik een offerte heb aangevraagd? 
Hoe veilig zijn zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!