Zonnepanelen in Made

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Made!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Made

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Made!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Made

Hey inwoner van Made, jij bent lekker bezig! Veel inwoners uit Made zijn inmiddels al overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Breda. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen de scherpste prijzen! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Intussen zijn er in gemeente Drimmelen al zo'n 2400 mensen die zonnepanelen hebben aangeschaft. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Geïnteresseerd? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Made! Benieuwd wat jij kan besparen? Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact op met het scherpste aanbod!

Drimmelen zonnepanelen

Waarom verduurzamen?

De gemeente Drimmelen streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en gebruiken, met daarbij een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen, bijvoorbeeld met de aanschaf van zonnepanelen, zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Naast dat het aanleggen van zonnepanelen je woning verduurzamen, heeft het nóg 4 extra voordelen. Benieuwd hiernaar? Bekijk het artikel over de 5 voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen in gemeente Drimmelen.

Duurzaamheid in gemeente Drimmelen

Ook de gemeente zelf voert verduurzamingen door. Zo zijn er in de gemeente Drimmelen al verschillende duurzame projecten gerealiseerd. Er liggen bijvoorbeeld plannen klaar om een zonnepark in Terheijden te voorzien met maarliefst 27.600 panelen. Meer informatie over de geplande projecten is te vinden op de pagina van duurzaamheidsprojecten binnen gemeente Drimmelen

De gemeente heeft vijf grote thema's die leidend zijn bij de duurzame ontwikkeling van de gemeente. Deze vijf thema's zijn: energietransitie, duurzaam ondernemen en circulariteit, klimaatadaptie, natuur en biodiversiteit en duurzame mobiliteit. Hier hebben ze natuurlijk een pagina voor gemaakt, waar ook het duurzaamheidsprogramma van de gemeente te vinden is.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële steun beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Drimmelen hierin voor je kan betekenen.

zonnepanelen gemeentehuis Drimmelen

Duurzaamheidslening in gemeente Drimmelen

De gemeente stelt een leninig beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogehete duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €15.000. Je mag zelf bepalen hoe je de lening gaat inzetten om je huis energiebesparender te maken. Een voorbeeld hiervan is het laten leggen van zonnepanelen. Om in aanmerking te komen met deze lening moet je vanzelfsprekend wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

+ De lening bedraagt minimaal €2.500,- en maximaal €15.000,-.
+ De looptijd van een lening tot en met €7.500,- is 10 jaar. Vanaf €7.500,- is de looptijd 15 jaar.
+ De lening is een consumptieve lening. Het is een maandannuïteitenlening waarbij de gehele looptijd van de lening hetzelfde maandbedrag betaald wordt en een vast rentepercentage geldt.
+ De minimum leeftijd op het moment van aanvragen is 18 jaar.
+ De maximum leeftijd op het moment van aanvragen is 75 jaar.

Deze duurzaamheidslening is makkelijk aan te vragen via de website van de gemeente. 

Kerk in gemeente Drimmelen

Handige links

De gemeente Drimmelen stimuleert woningeigenaren o.a. met leningen. 

Naast de gemeente Drimmelen zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten te realiseren.  Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Drimmelen verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Made is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Ook jij kan bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van Made, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op drimmelen.nl

Zonnepanelen uitkiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!