Zonnepanelen Loosbroek

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Bernheze!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Loosbroek

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Bernheze!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Loosbroek

Hey inwoner van Loosbroek, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners uit Loosbroek overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu tegen uitstekende tarieven. Wij, van Solar Concept helpen je maar al te graag! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen. Wij hebben al onze kennis onder één dak en kunnen je daardoor voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen. Inmiddels hebben al veel mensen uit Loosbroek de keuze gemaakt om zonnepanelen aan te schaffen, zeker niet onverstandig! Ruim 2100 woningen zijn intussen al voorzien van zonnepanelen. Zij wekken hun eigen stroom op en daarmee besparen zij ook op hun energierekening. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Start hier

Samen verduurzamen we Loosbroek! Benieuwd hoeveel jij kunt besparen op je maandelijkse energierekening? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan een kijkje op je dak, presenteren een aanbod met de scherpste prijs en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gemeentehuis Bernheze

Waarom verduurzamen?

Gemeente Bernheze streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daar aan mee helpen, bijvoorbeeld met zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! Bernheze heeft voor 2025 al 2 doelen gesteld, namelijk:

1. 15,0% van de energie is opgewekt uit duurzame bronnen.

2. 20,0% reductie van de CO2-uitstoot ten opzichte van de uitstoot in 1990

Naast dat het leggen van zonnepanelen op je dak je woning verduurzamen, biedt het nóg 4 extra voordelen. Nieuwsgierig? Lees ons artikel over de 5 voordelen van het leggen van zonnepanelen op jouw woning in gemeente Bernheze.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen en duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Deze oplossing wordt alsmaar goedkoper. Om die reden bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen geleidelijk af. Maar dat betekent niet dat er geen financiële ondersteuning meer te verkrijgen is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook op welke manier de gemeente Bernheze hierin iets voor je kan betekenen.

Zonnepanelen monteurs

Duurzaamheidslening in Gemeente Bernheze

De gemeente stelt een lening beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogeheten duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €15.000,-. Je kunt zelf bepalen hoe de lening wordt ingezet om je huis energiezuiniger te maken. Zonnepanelen laten leggen is daar een goed voorbeeld van. Om in aanmerking te komen voor de duurzaamheidslening van de gemeente Bernheze moet je wel aan een aantal voorwaarde voldoen. De voorwaarden zijn als volgt:

+ Je bent eigenaar-bewoner van een bestaande woning in Bernheze (geen nieuwbouw).

+ De aanvraag moet minimaal 6 weken vóór de start van de realisering van de maatregel worden ingediend.

+ De maatregelen worden door een aannemer of installateur uitgevoerd.

+ De maatregelen moeten leiden tot energiebesparing en opgenomen zijn in de Verordening Duurzaamheidslening.

De duurzaamheidslening kan heel makkelijk worden aangevraagd via de website van de gemeente Bernheze.

Handige links

De gemeente helpt woningeigenaren onder andere met subsidies en energiemaatregelen. Daarnaast wordt er gewerkt aan toekomstbestendigheid voor bestaande- én nieuwbouwwoningen door de gemeente Bernheze.

Naast de gemeente Bernheze zijn er ook andere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo worden er via Stroomversnelling Brabant ook nog 800.000 woningen in Brabant energieneutraal gemaakt. Bekijk deze website eens voor handige informatie, je kan daar bijvoorbeeld lezen over wie ze zijn en wat hun programma is. 

Kasteel Heeswijk

Lokale partners

De gemeente voeren zelf besparingen door. Daarnaast zijn er veel samenwerkingsverbanden met lokale partners om Loosbroek duurzamer te maken. Velen partijen zijn al hard aan het werk om bedrijven, huurders, huiseigenaren en argrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Zonnepanelen aanvraag

Meer verduurzamen?

Loosbroek is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Ook jij kunt bijdragen aan een duurzamere samenleving. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Bernheze, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op bernheze.org.

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Werkwijze

Werkwijze

Hoe wij van de offerte tot aan de betaling te werk gaan? Dat kun je hier vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!