Zonnepanelen Lengel

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Lengel!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Lengel

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Lengel!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Lengel!

Hey inwoner van Lengel, jij bent lekker bezig! Steeds meer mensen in Lengel maken de slimme keuze om over te stappen op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan?

Je woning verduurzamen kan nu namelijk tegen een uitstekende prijs! Bij Solar Concept staan we klaar om je te helpen! Maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe werken wij? En wat hebben wij te bieden? Wij hebben het allerbeste totaalconcept als het gaat om zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. In de gemeente Montferland zijn er inmiddels al bijna 7.000 woningen verduurzaamd zijn door middel van zonnepanelen. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Als inwoner van Lengel kun jij ook profiteren van de voordelen van duurzaamheid. Lees snel verder en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verduurzamen van uw woning en het besparen van geld op je energierekening.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Lengel! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen Montferland

Waarom verduurzamen?

Lengel erkent het belang van duurzame energie en heeft ambitieuze doelen gesteld voor de toekomst. Samenwerkingen op zowel gemeentelijk als individueel niveau is van cruciaal belang om deze doelen te bereiken.

Een belangrijk instrument om deze doelen te verwezenlijken, is de Regionale Energie Strategie (RES). In samenwerking met 7 andere gemeenten in de regio Achterhoek heeft de gemeente Montferland een RES opgesteld. Deze strategie omvat regionale en lokale afspraken ter bevordering van duurzame energie. De plannen en implementatie worden beschreven met als uiteindelijk doel een duurzame toekomst te realiseren.

Duurzaamheid Lengel

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp in Lengel. De gemeente ziet de urgentie om actie te ondernemen en werkt aan diverse initiatieven om duurzaamheid te bevorderen en de leefbaarheid van de regio te verbeteren.

Op het gebied van energie streeft Lengel naar een duurzame energievoorziening. Dit omvat het stimuleren van energiebesparing, het vergroten van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en het verminderen van de CO2-uitstoot. De gemeente werkt aan de uitvoering van de Regionale Energie Strategie (RES), waarin samen met andere gemeenten in de regio wordt gewerkt aan de transitie naar duurzame energie. Daarnaast zet Lengel in op duurzame mobiliteit. Er worden fietsinfrastructuur verbeterd en fietspaden aangelegd om het gebruik van de fiets te stimuleren als milieuvriendelijk vervoersmiddel. De gemeente investeert ook in een goed openbaar vervoerssysteem en moedigt het gebruik van elektrische voertuigen aan door het plaatsen van laadpalen en het stimuleren van elektrisch vervoer bij inwoners en bedrijven. Bovendien zet Montferland in op duurzame gebouwpraktijken. Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten wordt gestreefd naar energiezuinige en milieuvriendelijke gebouwen. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen, energie-efficiënte isolatie en de installatie van zonnepanelen. Dit duurzame beleid moet er voor zorgen dat de gemeente in 2030 energieneutraal is.

In Lengel wordt duurzaamheid niet alleen gezien als een verantwoordelijkheid van de gemeente, maar als een gezamenlijke inspanning om de stad leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Door middel van hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, duurzame mobiliteit, afvalbeheer en duurzame bouwpraktijken streeft Lengel naar een groene en duurzame plek om te wonen.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Duurzaamheid is essentieel voor onze toekomst. Zonnepanelen zijn cruciaal voor de energietransitie en zijn daarnaast een goede financiële investering.

De prijs van zonnepanelen wordt alsmaar goedkoper, echter wil dat niet zeggen dat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Gelukkig zijn er veel gemeenten die een financiële duw in de rug kunnen geven door middel van een subsidie of duurzaamheidslening. Hierdoor kan het voor veel mensen een stuk interessanter worden om zonnepanelen aan te schaffen. Bekijk ook wat de gemeente kan betekenen voor jou als inwoner van Lengel. 

Monteur met zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Handige links

Duurzaam wonen wordt actief gestimuleerd door de gemeente.

Naast de inzet van de gemeente zijn er ook andere initiatieven die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen. Zo biedt SVn vaak stimuleringsleningen of verzilverleningen aan. Op hun website vind je nuttige informatie over hun programma en de mogelijkheden die ze bieden. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen. Zo ontdek je hoe zij kunnen bijdragen aan duurzaam wonen in Lengel.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Lengel te verduurzamen. Veel partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

Natuur en Milieu Gelderland 

+  Duurzaam wonen plus 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Lengel is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Jij kunt ook een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. 

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op montferland.info

Zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Wat is salderen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!