0

Zonnepanelen Koudhoorn

Beste inwoner van Koudhoorn, jij bent lekker bezig! Je hebt namelijk de eerste stap gezet om je huis te verduurzamen. Steeds meer mensen in Koudhoorn maken de slimme keuze om over te stappen op zonnepanelen van Solar Concept, sluit jij ook aan?

Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit Koudhoorn hebben hebben al besloten om zonnepanelen te kopen en dit is een slimme keuze! Ruim 2.400 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, lekker bezig! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen op hun maandelijke energierekening. Ook geïnteresseerd? Lees snel verder!

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen als inwoner van Koudhoorn?

Vul dan dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod! Samen verduurzamen we Koudhoorn!

Waarom verduurzamen?

Koudhoorn streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. En daar kan jij bij helpen! Bijvoorbeeld door het laten leggen van zonnepanelen. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! 

De Regionale Energie Strategie is een belangrijk instrument om de  klimaatdoelen in de nabije toekomst te bereiken. De gemeente werkt samen met 6 regiogemeenten in regio Noord-Veluwe aan een Regionale Energie Strategie (RES). Hierin worden regionale en lokale afspraken beschreven. Daarnaast worden ook de plannen en de realisatie hiervan omschreven.

zonnepanelen in Putten

monteur met zonnepanelen

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de benodigde energietransitie te kunnen realiseren. Deze oplossing wordt alsmaar goedkoper. Als gevolg hiervan wordt de financiële steun vanuit de overheid afgebouwd. Hoewel zonnepanelen relatief goedkoper worden, zijn er nog steeds financiële drempels voor sommige mensen. Gelukkig bieden veel gemeenten financiële steun in de vorm van leningen om de aanschaf van zonnepanelen wat makkelijker te maken.  Neem ook eens een kijkje op de website van gemeente Putten om er achter te komen of ze je op dit gebied kunnen bijstaan.

Handige links

De gemeente Putten ondersteunt huiseigenaren met tips, informatie en energiemaatregelen.

Naast de gemeente, zijn er ook andere initiatieven die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo zijn er via SVn ook maatwerk- en verzilverleningen verkrijgbaar. Neem een kijkje op hun website voor interessante informatie, zo krijg je daar bijvoorbeeld inzicht in wat hun programma is.

Marc met suzan buiten

Ook besparen als inwoner van Koudhoorn?

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen vervolgens een kijkje op jouw dak, waarna we contact met je opnemen met het scherpste aanbod!

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Koudhoorn te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Natuur en Milieu Gelderland 

+  Duurzaam Wonen Plus

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Koudhoorn is goed bezig, maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Energieloket Putten is een goede plek om te beginnen met duurzaam wonen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Ook jij kunt bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van Koudhoorn, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op putten.nl

Zonnepanelen Putten

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!