Zonnepanelen Kasen

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Kasen!
+ Altijd de scherpste prijzen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Kasen

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Kasen!
+ Altijd de scherpste prijzen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Kasen

Hey inwoner van Kasen, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners uit Kasen overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Nederweert. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen een scherpe prijs!  Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Inmiddels zijn er in gemeente Meerssen al zo'n 2600 mensen die zich hebben aangesloten bij een duurzaam netwerk. Zij wekken nu hun eigen stroom op en beparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Geïnteresseerd? Lees snel verder.

Bereken je besparing.

Samen verduurzamen we Kasen! Benieuwd wat jij kan besparen op je energierekening? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan een kijkje op je dak, geven je een aanbod met de scherpste prijs en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Brug Proosdijpark

Waarom verduurzamen?

Gemeente Meerssen streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan meehelpen, bijvoorbeeld met zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Naast dat het aanleggen van zonnepanelen je woning verduurzamen, heeft het nóg 4 extra voordelen. Benieuwd hiernaar? Bekijk het artikel over de 5 voordelen van aanschaffen van zonnepanelen in Meerssen.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Meerssen hierin voor je kan betekenen.

Monteurs hebben zonnepanelen gelegd in Meerssen

Kasteel Vliek

Handige links

De gemeente Meerssen stimuleert bewoners en bedrijven binnen de gemeente om zich meer op duurzaamheid te richten. Zij hebben enkele jaren geleden de Stichting Duurzaam Meerssen (SDM) in het leven geroepen.

Naast de gemeente Meerssen zijn er meer initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Meerssen te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Nieuwe Energie in Limburg 

+  Verbeterjehuis 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Kasen is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid in Kasen, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op meerssen.nl

Zonnepanelen uitkiezen Meerssen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!