Zonnepanelen in Holset

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Holset!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Holset

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Holset!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Holset!

Hey inwoner van Holset, jij bent lekker bezig! Steeds meer mensen in Holset maken de slimme keuze om over te stappen op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Nederweert. Sluit jij ook aan?

Je woning verduurzamen kan nu namelijk tegen een uitstekende prijs! Bij Solar Concept staan we klaar om je te helpen! Maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe werken wij? En wat hebben wij te bieden? Wij hebben het allerbeste totaalconcept als het gaat om zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak verzameld. Wist je dat er in gemeente Vaals al ruim 1.100 woningen verduurzaamt zijn door middel van zonnepanelen? Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Als inwoner van Holset kun jij ook profiteren van de voordelen van duurzaamheid. Lees snel verder en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verduurzamen van uw woning en het besparen van geld op je energierekening.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Holset! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

Besparen met zonnepanelen in gemeente Vaals

Waarom verduurzamen?

De gemeente Vaals is zich bewust van het belang van duurzame energie en heeft daarom ambitieuze doelen gesteld voor de toekomst. Het is belangrijk om zowel als gemeente als individuen samen te werken aan een duurzame toekomst.

De Regionale Energie Strategie is een belangrijk instrument om deze doelen te bereiken. De gemeente werkt samen met 15 regio gemeenten in Zuid Limburg aan een Regionale Energie Strategie (RES). Hierin worden regionale en lokale afspraken beschreven. Daarnaast worden ook de plannen en de realisatie hiervan omschreven.

Duurzaamheid Holset

Duurzaamheid in de gemeente Vaals is een belangrijk onderwerp dat veel aandacht krijgt. De gemeente Vaals, gelegen in het zuiden van Nederland, neemt verschillende initiatieven om de duurzaamheid te bevorderen en milieuvriendelijke praktijken te stimuleren. Hier zijn enkele aspecten van duurzaamheid in Holset:

  • Duurzame energie: Holset moedigt het gebruik van hernieuwbare energiebronnen aan. Er zijn diverse projecten voor de opwekking van groene energie, zoals zonnepanelen op openbare gebouwen en windmolenparken in de omgeving. Deze initiatieven dragen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.
  • Groene mobiliteit: De gemeente stimuleert duurzame vervoerswijzen, zoals fietsen en openbaar vervoer. Er worden fietspaden aangelegd en verbeteringen aangebracht in het openbaar vervoersnetwerk. Ook worden elektrische oplaadpunten geïnstalleerd om elektrisch rijden te faciliteren en te stimuleren. Bekijk de locaties van de oplaadpunten.
  • Afvalbeheer: in Vaals wordt actief gewerkt aan afvalvermindering en recycling. Er zijn verschillende inzamelingspunten voor gescheiden afvalstromen en er worden gbewustmakingscampagnes georganiseerd om het belang van recycling te benadrukken. Ook worden initiatieven genomen om het  gebruik van wegwerpplastic te verminderen.
  • Natuurbehoud: De gemeente heeft prachtige natuurgebieden, zoals het Vijlenerbos en het Geuldal. Er worden maatregelen genomen om deze gebieden te beschermen en te behouden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het bevorderen van biodiversiteit, bijvoorbeeld door het aanleggen van bloemrijke bermen en het planten van inheemse bomen en planten.
  • Educatie en bewustwording: Holset zet zich in voor het vergroten van de kennis en bewustwording op het gebied van duurzaamheid. Er worden voorlichtingsactiviteiten en workshops georganiseerd om inwoners, scholen en bedrijven te informeren over duurzame praktijken en hoe zij zelf een bijdrage kunnen leveren.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Duurzaamheid is van groot belang voor onze toekomst. Zonnepanelen spelen daarin een cruciale rol, aangezien dit een bewezen en duurzaam product is om bij te dragen aan de energietransitie. Hoewel de prijs van zonnepanelen relatief goedkoper wordt, zijn er nog steeds financiële drempels voor sommige mensen. Gelukig bieden veel gemeenten financiële steun in de vorm van subsidies of leningen om de aanschaf van zonnepanelen te ondersteunen. Bekijk ook wat de gemeente Vaals voor je kan betekenen.

Monteur met zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Handige links

De gemeente stimuleert woningeigenaren o.a. met leningen of subsidies. 

Naast de gemeente zijn er ook andere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn vaak een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Holset te verduurzamen. Veel partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Nieuwe Energie in Limburg 

+  Verbeterjehuis 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Holset is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Jij kunt ook een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op vaals.nl

Zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Wat is salderen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!