Zonnepanelen in Hoenzadriel

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Hoenzadriel!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Hoenzadriel

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Hoenzadriel!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Hoenzadriel! 

Beste inwoner van Hoenzadriel, jij bent lekker bezig! Intussen zijn er al veel inwoners van Hoenzadriel overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je  woning verduurzamen kan nu tegen interessante tarieven. Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit gemeente Maasdriel hebben hebben al besloten om zonnepanelen te kopen en dit is een slimme keuze! Ruim 3.650 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, lekker bezig! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen flink op hun energierekening. Ook geïnteresseerd? Lees snel verder!

Start hier

Samen verduurzamen we Hoenzadriel! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

Hoenzadriel heeft het streven om in 2050 enkel duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. En daar kan jij bij helpen! Bijvoorbeeld door het laten leggen van zonnepanelen op jouw woning. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! 

 

zonnepanelen in Hoenzadriel

Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Als gevolg hiervan wordt de financiële steun vanuit de overheid afgebouwd. Echter wil dat niet zeggen dat er geen enkele vorm van financiële ondersteuning te verkrijgen is. Neem ook eens een kijkje op hun website om erachter te komen of ze je op dit gebied kunnen bijstaan.

 

Duurzaamheidslening in Hoenzadriel

De gemeente Maasdriel stelt een lening beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen. Deze zogehete duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €50.000,-. Je bent vrij om zelf te beslissen hoe je de lening gaat inzetten om je huis energiebesparender te maken. Een goed voorbeeld hiervan is het laten leggen van zonnepanelen. Om in aanmerking te komen met deze lening moet je vanzelfsprekend wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

Je bent eigenaar-bewoner van de woning waarvoor de lening wordt aangevraagd.
De lening bedraagt minimaal €2.500,- en maximaal €50.000,-.
+ De looptijd van de lening is maximaal 20 jaar.
 

De duurzaamheidslening is gemakkelijk aan te vragen via de website van de gemeente.

Handige links

De gemeente Maasdriel ondersteunt huiseigenaren met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Maasdriel zijn er ook andere initiatieven die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo zijn er via SVn ook maatwerk- en verzilverleningen verkrijgbaar. Neem een kijkje op hun website voor interessante informatie, zo krijg je daar bijvoorbeeld inzicht in wat hun programma is.

Marc met suzan buiten

Lokale partners

De gemeente voert zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Hoenzadriel te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee partijen zijn hier een voorbeeld van:

+  Natuur en Milieu Gelderland 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Hoenzadriel is goed bezig, maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Energieloket Maasdriel is een goede plek om te beginnen met duurzaam wonen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Maasdriel, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op maasdriel.nl

Zonnepanelen uitzoeken Nijmegen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!