Zonnepanelen in Hoensbroek

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Hoensbroek!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Hoensbroek

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Hoensbroek!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Hoensbroek!

Hey inwoner van Hoensbroek, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel inwoners van Hoensbroek overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Nederweert. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen een uitstekende prijs! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Inmiddels zijn er in de gemeente Heerlen al ruim 7.700 mensen die zich hebben aangesloten bij een duurzaam netwerk. Zij wekken inmiddels hun eigen stroom op en beparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Ook geïnteresseerd in besparen + verduurzamen als inwoner van Hoensbroek? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Hoensbroek! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

zonnepanelen in Hoensbroek

Waarom verduurzamen?

Hoensbroek streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met daarbij een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan bijdragen, bijvoorbeeld door het laten leggen van zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

De gemeente Heerlen werkt samen met 15 regio gemeenten in Zuid Limburg aan een Regionale Energie Strategie (RES). Hierin worden regionale en lokale afspraken beschreven, en daarnaast is ook beschreven hoe zij  deze afspraken gaan realiseren in de nabije toekomst. Bekijk hun website voor meer informatie.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen maar ook duurzame oplossing om bij te dragen aan de realisatie van de energietransitie. Zonnepanelen worden in verhouding steeds goedkoper. Dat is ook de reden dat de overheid de financiële steun voor zonnepanelen afbouwt. Echter betekent dat niet dat er geen enkele vorm van financiële ondersteuning beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Heerlen hierin voor je kan betekenen.

monteur met zonnepanelen

Nederweert van boven

Handige links

De gemeente Heerlen stimuleert woningeigenaren o.a. met leningen of subsidies. 

Naast de gemeente zijn er ook andere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn vaak een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Hoensbroek te verduurzamen. Veel partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Nieuwe Energie in Limburg 

+  Verbeterjehuis 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Hoensbroek is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op heerlen.nl

zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!