Zonnepanelen Herwen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Herwen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Herwen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Herwen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Herwen!

Hey inwoner van Herwen, jij bent lekker bezig! Steeds meer mensen in Herwen maken de slimme keuze om over te stappen op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan?

Je woning verduurzamen kan nu namelijk tegen een uitstekende prijs! Bij Solar Concept staan we klaar om je te helpen! Maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe werken wij? En wat hebben wij te bieden? Wij hebben het allerbeste totaalconcept als het gaat om zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. In de gemeente Zevenaar zijn er inmiddels al ruim 6.300 woningen verduurzaamd zijn door middel van zonnepanelen. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Als inwoner van Herwen kun jij ook profiteren van de voordelen van duurzaamheid. Lees snel verder en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verduurzamen van uw woning en het besparen van geld op je energierekening.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Herwen! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen Zevenaar

Waarom verduurzamen?

Herwen erkent het belang van duurzame energie en heeft ambitieuze doelen gesteld voor de toekomst. Samenwerkingen op zowel gemeentelijk als individueel niveau is van cruciaal belang om deze doelen te bereiken.

Een belangrijk instrument om deze doelen te verwezenlijken, is de Regionale Energie Strategie (RES). In samenwerking met 15 andere gemeenten in de regio Arnhem Nijmegen heeft de gemeente Zevenaar een RES opgesteld. Deze strategie omvat regionale en lokale afspraken ter bevordering van duurzame energie. De plannen en implementatie worden beschreven met als uiteindelijk doel een duurzame toekomst te realiseren.

Duurzaamheid Herwen

Duurzaamheid is een belangrijk thema in Herwen. De gemeente erkent de noodzaak om duurzame maatregelen te nemen om de leefbaarheid en toekomstbestendigheid van de regio te waarborgen.

Op het gebied van energie streeft Herwen naar een transitie naar hernieuwbare energiebronnen. Dit omvat onder andere het bevorderen van energiebesparing, het stimuleren van de installatie van zonnepanelen en het ontwikkelen van windenergieprojecten. Daarnaast zet Zevenaar in op duurzame mobiliteit. Er worden fietsinfrastructuur verbeterd en fietspaden aangelegd om het gebruik van de fiets te stimuleren als milieuvriendelijk vervoersmiddel. De gemeente investeert ook in een goed openbaar vervoerssysteem en moedigt het gebruik van elektrische voertuigen aan door het plaatsen van laadpalen en het stimuleren van elektrisch vervoer bij inwoners en bedrijven. Bovendien zet Herwen in op duurzame gebouwpraktijken. Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten wordt gestreefd naar energiezuinige en milieuvriendelijke gebouwen. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen, energie-efficiënte isolatie en de installatie van zonnepanelen. Tot slot heeft de gemeente de volgende duurzaamheidsambities vastgesteld:

  • Gemeentelijke CO2-uitstoot met 55% verminderen in 2030
  • De gemeente is in ieder geval in 2050 energieneutraal. Hoe eerder, hoe beter.
  • Gemeente Zevenaar wil graag in 2040 een aardgasvrijge gemeente zijn.

In Herwen wordt duurzaamheid niet alleen gezien als een verantwoordelijkheid van de gemeente, maar als een gezamenlijke inspanning om de stad leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Door middel van hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, duurzame mobiliteit, afvalbeheer en duurzame bouwpraktijken streeft Zevenaar naar een groene en duurzame stad.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Duurzaamheid is essentieel voor onze toekomst. Zonnepanelen zijn cruciaal voor de energietransitie en zijn daarnaast een goede financiële investering.

De prijs van zonnepanelen wordt alsmaar goedkoper, echter wil dat niet zeggen dat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Gelukkig zijn er veel gemeenten die een financiële duw in de rug kunnen geven door middel van een subsidie of duurzaamheidslening. Hierdoor kan het voor veel mensen een stuk interessanter worden om zonnepanelen aan te schaffen. Bekijk ook wat de gemeente kan betekenen voor jou als inwoner van Herwen. 

Monteur met zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Handige links

Herwen stimuleert duurzaam wonen binnen de gemeente.

Naast de gemeente zijn er ook andere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn vaak een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Herwen te verduurzamen. Veel partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

Natuur en Milieu Gelderland 

+  Duurzaam wonen plus 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Herwen is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Jij kunt ook een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Energieloket Zevenaar is een goede plek om een begin te maken met duurzaam leven. Zij organiseren activiteiten en geven advies over duurzaam leven in Herwen.

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op zevenaar.nl

Zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Wat is salderen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!