Zonnepanelen Helvoirt

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Vught!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Helvoirt

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Vught!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Helvoirt

Beste inwoner van Helvoirt, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel inwoners van Helvoirt overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je kan nu je huis verduurzamen tegen scherpe prijzen. Solar Concept helpt je graag verder! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen kunnen bieden. Veel inwoners uit Helvoirt hebben hebben al besloten om zonnepanelen aan te schaffen, een verstandige keuze! Op ruim 2600 woningen in de gemeente Vught liggen inmiddels al zonnepanelen op het dak, zij wekken dus hun eigen elektriciteit op en besparen hiermee op hun maandelijkse energierekening. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Benieuwd naar wat jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Helvoirt! Vul het formulier in als je nieuwsgierig bent naar wat jij kan besparen. Wij nemen dan een kijkje op je dak, geven je een aanbod met de scherpste prijs en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Waarom verduurzamen?

Gemeente Vught heeft zich tot doel gesteld om in 2050 alleen nog maar duurzame energie te produceren, met een juiste balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdrage, bijvoorbeeld met de aanleg van zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Naast dat het aanleggen van zonnepanelen je woning verduurzamen, heeft het nóg 4 extra voordelen. Benieuwd hiernaar? Bekijk het artikel over de 5 voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen in gemeente Vught.

Gemeentehuis Vught

Monteurs hebben zonnepanelen gelegd in Vught


Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen waarmaken. Deze oplossing is er een die steeds goedkoper wordt. Om deze reden wordt de financiële steun voor zonnepanelen door de overheid afgebouwd. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële steun meer verkrijgbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Vught hierin voor je kan betekenen.

Handige links

De gemeente Vught ondersteunt huiseigenaren onder meer met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Vught zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo worden er via Stroomversnelling Brabant ook nog 800.000 woningen in Brabant energieneutraal gemaakt. Neem eens een kijkje op deze website voor nuttige informatie. Zo kun je lezen wie ze zijn en wat hun programma is.

Subsidies en energiemaatregelen in Vught

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Vught te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn een voorbeeld hiervan:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Klanten vragen offerte aan voor zonnepanelen

Meer verduurzamen?

Helvoirt is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook meehelpen met het verduurzamen van jouw gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van Helvoirt, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op vught.nl

Ook het Klaverblad heeft de Lekker Bezig actie van Solar Concept opgemerkt en hier een artikel over geschreven!

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Vooraf weten wat kun je verwachten? Dat is altijd fjin. Lees hier hoe we je zo snel mogelijk aan duurzame energie gaan helpen!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!