Zonnepanelen in Gendt

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Gendt!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Gendt

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Gendt!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Gendt! 

Beste inwoner van Gendt, jij bent lekker bezig! Intussen zijn er al veel inwoners van Gendt overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je  woning verduurzamen kan nu tegen interessante tarieven. Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit gemeente Lingewaard hebben hebben al besloten om zonnepanelen te kopen en dit is een slimme keuze! Ruim 7.300 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, lekker bezig! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen op hun maandelijke energierekening. Ook geïnteresseerd? Lees snel verder!

Start hier

Samen verduurzamen we Gendt! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

Gendt streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. En daar kan jij bij helpen! Bijvoorbeeld door het installeren van zonnepanelen. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! 

Het klimaat verandert en het weer wordt steeds extremer. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor onze woningen en onze manier van leven. Ook landbouw kan sterk worden aangetast door deze klimaatveranderingen. De gemeente Lingewaard wil dit alles voorkomen door de klimaatadaptie aan te pakken. Hiervoor hebben zij een site opgezet: Klimaatbestendig Lingewaard. Hier lees je wat de plannen zijn en hoe deze gerealiseerd gaan worden.

zonnepanelen in Gendt

Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de benodigde energietransitie te kunnen realiseren. Deze oplossing wordt alsmaar goedkoper. Als gevolg hiervan wordt de financiële steun vanuit de overheid afgebouwd. Echter wil dat niet zeggen dat er geen financiële ondersteuning te verkrijgen is. Neem ook eens een kijkje op hun website om er achter te komen hoe ze je op dit gebied kunnen bijstaan.

 

Duurzaamheidslening in Gendt

De gemeente Lingewaard stelt een leninig beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogehete duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €50.000,-. Je mag zelf bepalen hoe je de lening gaat inzetten om je huis energiebesparender te maken. Een voorbeeld hiervan is het laten leggen van zonnepanelen. Om in aanmerking te komen met deze lening moet je vanzelfsprekend wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

Je bent eigenaar-bewoner van de woning waarvoor de lening wordt aangevraagd.
De lening bedraagt minimaal €2.500,- en maximaal €50.000,-.
+ De looptijd van een lening tot €15.000,- is 10 jaar.
+ De maximale looptijd van een lening vanaf €15.001,- is 20 jaar.
+ De looptijd van de lening is maximaal 20 jaar.
 

De duurzaamheidslening is gemakkelijk aan te vragen via de website van de gemeente.

Handige links

De gemeente Lingewaard ondersteunt huiseigenaren met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Lingewaard zijn er ook andere initiatieven die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo zijn er via SVn ook maatwerk- en verzilverleningen verkrijgbaar. Neem een kijkje op hun website voor interessante informatie, zo krijg je daar bijvoorbeeld inzicht in wat hun programma is.

Marc met suzan buiten

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Gendt te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Natuur en Milieu Gelderland 

+  Duurzaam Wonen Plus

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Gendt is goed bezig, maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Energieloket Lingewaard is een goede plek om te beginnen met duurzaam wonen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Lingewaard, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op lingewaard.nl

Zonnepanelen uitzoeken Nijmegen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

solar concept zonnepanelen

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

solar concept zonnepanelen

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

solar concept zonnepanelen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!

Bel mij terug Bereken je besparing