Zonnepanelen Gaanderen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Gaanderen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Gaanderen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Gaanderen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Gaanderen!

Hey inwoner van Gaanderen, jij bent lekker bezig! Steeds meer mensen in Gaanderen maken de slimme keuze om over te stappen op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan?

Je woning verduurzamen kan nu namelijk tegen een uitstekende prijs! Bij Solar Concept staan we klaar om je te helpen! Maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe werken wij? En wat hebben wij te bieden? Wij hebben het allerbeste totaalconcept als het gaat om zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. In de gemeente Doetinchem zijn er inmiddels ruim 8.500 woningen verduurzaamd zijn door middel van zonnepanelen. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Als inwoner van Gaanderen kun jij ook profiteren van de voordelen van duurzaamheid. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Gaanderen! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen Doetinchem

Waarom verduurzamen?

Gaanderen erkent het belang van duurzame energie en heeft ambitieuze doelen gesteld voor de toekomst. Samenwerkingen op zowel gemeentelijk als individueel niveau is van groot belang om deze doelen te bereiken.

Een belangrijk instrument om deze doelen te realiseren, is de Regionale Energie Strategie (RES). In samenwerking met 7 andere gemeenten in de regio Achterhoek heeft de gemeente Doetinchem een RES opgesteld. Deze strategie omvat regionale en lokale afspraken ter bevordering van duurzame energie. De plannen en implementatie worden beschreven met als uiteindelijk doel een duurzame toekomst te realiseren.

Duurzaamheid Gaanderen

Duurzaamheid in Gaanderen is erg belangrijk. De gemeente wil ervoor zorgen dat het een fijne en gezonde plek is om te wonen, waarbij rekening wordt gehouden met mens, economie en milieu.

Een belangrijk onderdeel van duurzaamheid is het gebruik van schone energie. Gaanderen wil minder CO2 uitstoten en werkt aan het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie en windenergie. Er zijn zelfs al een aantal zonneparken gebouwd. Daarnaast wil Gaanderen energie besparen en huizen duurzamer maken. Er zijn subsidies beschikbaar om inwoners te helpen bij het isoleren van hun huizen. Ook worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd om mensen bewust te maken van duurzaam wonen. De gemeente verbetert ook de fietsinfrastructuur en heeft laadpalen voor elektrische auto's geplaatst om duurzame mobiliteit te stimuleren. Het gebruik van openbaar vervoer en deelmobiliteit wordt ook aangemoedigd om het aantal auto's op de weg te verminderen. De gemeente werkt samen met lokale bedrijven om duurzaam ondernemen te bevorderen. Bedrijven worden geholpen bij het verminderen van hun milieubelasting en het efficiënter gebruiken van grondstoffen. Er zijn ook educatieve programma's en campagnes om mensen bewust te maken van duurzaamheid en het belang van een groene omgeving.

Samen met inwoners, bedrijven en scholen werkt de gemeente aan een duurzame toekomst.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Duurzaamheid is super belangrijk voor onze toekomst. Zonnepanelen spelen een cruciale rol bij de energietransitie en zijn daarnaast een goede financiële investering.

De prijs van zonnepanelen wordt alsmaar goedkoper, echter wil dat niet zeggen dat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Gelukkig zijn er veel gemeenten die je kunnen bijstaan op financieel gebied door middel van een subsidie of duurzaamheidslening. Hierdoor kan het voor veel mensen een stuk interessanter worden om zonnepanelen aan te schaffen. Bekijk ook wat de gemeente kan betekenen voor jou als inwoner van Gaanderen. 

Monteur met zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Handige links

Duurzaam wonen wordt actief gestimuleerd door Gaanderen.

Naast de inzet van de gemeente zijn er ook andere initiatieven die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen. Zo biedt SVn vaak stimuleringsleningen of verzilverleningen aan. Op hun website vind je nuttige informatie over hun programma en de mogelijkheden die ze bieden. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen. Zo ontdek je hoe zij kunnen bijdragen aan duurzaam wonen in Gaanderen.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Gaanderen te verduurzamen. Veel partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

Natuur en Milieu Gelderland 

+  Duurzaam wonen plus 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Gaanderen is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Jij kunt ook een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Energieloket Achterhoek is een goede plek om te beginnen. Zij organiseren activiteiten m.b.t. duurzaamheid en voorzien je graag van deskundig advies.

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op doetinchem.nl

Zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Wat is salderen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!