Zonnepanelen in Dommelen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Dommelen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Dommelen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Dommelen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Dommelen!

Hey inwoner van Dommelen, jij bent lekker bezig! Veel inwoners van Dommelen zijn inmiddels al overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen de scherpste prijzen! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Intussen zijn er in de gemeente Valkenswaard al ruim 4.400 koopwoningen voorzien van zonnepanelen. Deze woningeigenaren wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Ook geïnteresseerd in besparen + verduurzamen in Dommelen? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Dommelen! Benieuwd wat jij kan besparen op je maandelijkse energierekening? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen in jouw gemeente

Waarom verduurzamen?

Dommelen streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en gebruiken. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen, bijvoorbeeld door het aanschaffen van zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Dommelen doet al goed haar best om groene energie op te wekken. Ook hebben zij samen met 21 anderen gemeenten in Metropoolregio Eindhoven een Regionale Energie Strategie (RES) opgesteld. Hierin worden bijvoorbeeld duurzaamheidsplannen en de realisatie hiervanvan beschreven.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen en duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Niet gek dat de overheid om deze reden de financiële steun voor zonnepanelen langzaam aan het afbouwen is. Gelukkig wil dat niet zeggen dat er helemaal geen financiële steun beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Valkenswaard hierin voor je kan betekenen.

Altijd voor de +Altijd voor de +

Marc met Suzan buiten

Handige links

Naast de gemeente Valkenswaard zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Naast het SVn, kan je op de website 'Samen Valkenswaardig' ook een boel informatie vinden over duurzaam en groen leven in Dommelen.

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten te realiseren. Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Dommelen te verduurzamen en de beoogde energietransitie te kunnen realiseren. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Dommelen is lekker bezig, maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Ook jij kan een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Energieloket Valkenswaard is een goede plek om te beginnen.

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van Dommelen, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op valkenswaard.nl

Zonnepanelen uitkiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

solar concept zonnepanelen

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

solar concept zonnepanelen

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

solar concept zonnepanelen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!

Bel mij terug Bereken je besparing