Zonnepanelen in De Weebosch

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van De Weebosch!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in De Weebosch

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van De Weebosch!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig De Weebosch!

Hey inwoner van De Weebosch, jij bent lekker bezig! Veel inwoners van De Weebosch zijn inmiddels al overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen de scherpste prijzen! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Intussen zijn er in de gemeente Bergeijk al ruim 2.500 mensen die zonnepanelen hebben aangeschaft. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Ook geïnteresseerd in besparen + verduurzamen in De Weebosch? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we De Weebosch! Benieuwd wat jij kan besparen? Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen in jouw gemeente

Waarom verduurzamen?

De Weebosch streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en gebruiken. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen, bijvoorbeeld door het aanschaffen van zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

De gemeente Bergeijk doet al goed haar best om groene energie op te wekken. Ook hebben zij samen met veel anderen gemeenten in Metropoolregio Eindhoven een Regionale Energie Strategie (RES) opgesteld. Hierin worden bijvoorbeeld duurzaamheidsplannen en de realisatie van deze plannen beschreven.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen en duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Niet gek dat de overheid om deze reden de financiële steun voor zonnepanelen langzaam aan het afbouwen is. Gelukkig wil dat niet zeggen dat er helemaal geen financiële steun beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente hierin voor je kan betekenen.

Altijd voor de +Altijd voor de +

Marc met Suzan buiten

Handige links

Naast de gemeente Bergeijk zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten te realiseren. Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om De Weebosch te verduurzamen en de beoogde energietransitie te kunnen realiseren. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

De Weebosch is lekker bezig, maar er is nog genoeg te doen. Ook jij kan een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Bergeijk, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op bergeijk.nl

Zonnepanelen uitkiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!