0

Zonnepanelen Bussloo

Hey inwoner van Bussloo, jij bent lekker bezig! Steeds meer mensen in Bussloo maken de slimme keuze om over te stappen op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan?

Je woning verduurzamen kan nu namelijk tegen een uiterst voordelige prijs! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe werken wij? En wat hebben wij te bieden? Wij hebben het allerbeste totaalconcept als het gaat om zonnepanelen! Wij van Solar Concept gaan altijd voor de plus en heeft alle kennis onder één dak. In de gemeente Voorst zijn er inmiddels ruim 3.300 woningen verduurzaamd door middel van zonnepanelen. Deze huiseigenaren wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Als inwoner van Bussloo kun jij ook profiteren van de voordelen van duurzaamheid. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Bussloo! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen Voorst

Waarom verduurzamen?

Bussloo ziet in hoe belangrijk het is om duurzaamheid te bevorderen. Daarom hebben zij ambitieuze doelen voor de toekomst gesteld. Eén van deze doelen is om in 2050 een energieneutrale gemeente te zijn.

Een belangrijk instrument om deze doelen te realiseren, is de Regionale Energie Strategie (RES). In samenwerking met 6 gemeenten in Regio Stedendriehoek heeft de gemeente Voorst een RES opgesteld. Deze strategie omvat regionale en lokale afspraken om verduurzaming van deze regio zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Neem eens een kijkje op hun website om erachter te komen wat hun plannen zijn en hoe zij deze gaan realiseren.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Duurzaamheid is enorm belangrijk voor onze toekomst. Zonnepanelen spelen een onmisbare rol bij de energietransitie en zijn daarnaast een goede financiële investering.

De prijs van zonnepanelen wordt alsmaar goedkoper. Helaas wil dat niet zeggen dat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Gelukkig zijn er veel gemeenten die inwoners kunnen en willen bijstaan op financieel gebied door middel van een subsidie of duurzaamheidslening. Hierdoor kan het voor veel mensen in Bussloo een stuk interessanter worden om zonnepanelen aan te schaffen. Bekijk ook wat de gemeente kan betekenen voor jou als inwoner van Bussloo. 

Monteur met zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Handige links

Duurzaam wonen wordt actief gestimuleerd door Bussloo.

Naast de inzet van de gemeente zijn er ook andere initiatieven die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen. Zo biedt SVn in veel gemeenten stimuleringsleningen of verzilverleningen aan. Op hun website vind je nuttige informatie over hun programma en de mogelijkheden die ze bieden. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op hun website. Je kunt er snel checken of jij als inwoner van Bussloo een duurzaamheidslening kunt krijgen voor het aanschaffen van zonnepanelen.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Bussloo te verduurzamen. Veel partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

Natuur en Milieu Gelderland 

+  Duurzaam wonen plus 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Bussloo is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Jij kunt als inwoner van Bussloo ook een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Energieloket Voorst is een goede plek om te beginnen. Zij organiseren activiteiten m.b.t. duurzaamheid zoals verdiepende informatieavonden en voorzien je graag van deskundig advies.

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op voorst.nl

Zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Wat is salderen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!