Zonnepanelen Broekhem

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Broekhem!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Broekhem

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van Broekhem!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Broekhem

Hey inwoner van Broekhem, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners uit Broekhem overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Nederweert. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen een uitstekende tarieven! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst. Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Inmiddels zijn er in de gemeente Valkenburg a.d. Geul al zo'n 1538 mensen die zich hebben aangesloten bij een duurzaam netwerk. Zij wekken nu hun eigen stroom op en beparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Geïnteresseerd? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Broekhem! Sluit je aan bij het zonnecollectief en vul het formulier in. Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

zonnepanelen gemeentehuis valkenburg

Waarom verduurzamen?

Gemeente Valkenburg aan de Geul streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan meehelpen, bijvoorbeeld met zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

 

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Valkenburg aan de Geul hierin voor je kan betekenen.

Kanon valkenburg

Gemeentegrot in Valkenburg

Handige links

De gemeente Valkenburg aan de Geul stimuleert woningeigenaren o.a. met leningen en subsidies. Zij hebben enkele jaren geleden samen met andere gemeenten de Regionale Energiestrategie (RES) in het leven geroepen. Hierin staat beschreven wat hun plannen zijn en hoe en wanneer deze gerealiseerd gaan worden. Meer informatie vind je op de webpagina van de RES.

Naast de gemeente Valkenburg zijn er meer initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Valkenburg a/d Geul te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Nieuwe Energie in Limburg 

+  Verbeterjehuis 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Broekhem is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen Broekhem, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op valkenburg.nl

zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!