Zonnepanelen Berghem

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Oss!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Berghem

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Oss!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Berghem

Hey inwoner van Berghem, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners in de gemeente Oss overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan?

Je huis verduurzamen kan nu tegen de scherpste prijs. Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? En wat wij bieden? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen. Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. In de gemeente Oss zijn al zo'n 8870 huishoudens die zich hebben aangesloten bij dit duurzame netwerk. Zij wekken hun eigen stroom op en besparen maandelijks op hun energierekening! Geïnteresseerd? Lees snel verder. 

Start hier

Samen verduurzamen we Berghem! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, geven je een aanbod met de scherpste prijs en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zonnepanelen Oss

Waarom verduurzamen?

Gemeente Oss streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daar aan mee helpen, bijvoorbeeld door het laten leggen van zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! Oss wil de top 3 van meest duurzame Brabantse gemeenten bereiken.

Wat doet de gemeente om te verduurzamen en dit doel te bereiken? En hoe helpen ze woningeigenaren die duurzamer willen leven? We geven je hieronder een overzicht van mogelijkheden binnen gemeente Oss.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam maar zeker af. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies of regelingen aan. Zo ook gemeente Oss.

Advies in Oss

Duurzaamheidslening in Gemeente Oss

De gemeente stelt een lening beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogeheten duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €15.000,-. De looptijd varieert van tien tot vijftien jaar, afhankelijk van hoe hoog het geleende bedrag is. Je kunt zelf bepalen hoe de lening wordt ingezet om je huis energiezuiniger te maken. Zonnepanelen laten leggen is daar een goed voorbeeld van.

Handige links

De gemeente helpt woningeigenaren o.a. met subsidies en energiemaatregelen. Er wordt daarnaast gewerkt aan toekomstbestendigheid voor bestaande én nieuwbouwwoningen op het platform 'Wonen in Oss' en via Stroomversnelling Brabant worden 800.000 woningen in Brabant energieneutraal gemaakt. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie.

Naast de gemeente Oss zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website vor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

omvormer zonnepanelen oss

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Oss te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  de Osse industriële kring 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Advies solar concept

Meer doen?

De gemeente Oss is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Oss, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op oss.nl.

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Wat is het verschil tussen een schouw op afstand en een schouw op locatie?
Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Hoe kan ik zonnepanelen aanvragen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!