Zonnepanelen Balgoij

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van de gemeente Wijchen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Balgoij

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van de gemeente Wijchen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.8 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Balgoij

Hey inwoner van Balgoij, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners uit Balgoij overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen met zonnepanelen kan nu namelijk tegen interessante tarieven! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben alle kennis onder één dak. Intussen zijn veel mensen je in gemeente Wijchen voorgegaan, zo liggen er al op meer dan 4700 huizen zonnepanelen. Deze mensen wekken hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun energierekening. Geïnteresseerd? Lees snel verder.

Start hier

Samen verduurzamen we Balgoij! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan een kijkje op je dak en geven je een aanbod met de scherpste prijs!

Waarom verduurzamen?

Gemeente Wijchen streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan meehelpen, bijvoorbeeld met zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Naast dat het aanleggen van zonnepanelen je woning verduurzamen, heeft het nóg 4 extra voordelen. Benieuwd hiernaar? Bekijk het artikel over de 5 voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen in gemeente Wijchen.

Arcus Wijchen

Adviseur in Wijchen

Solar Concept in de Wegwijs krant.

Samen naar duurzaamheid: Solar Concept lanceert zonnecollectief in Wijchen.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Wijchen hierin voor je kan betekenen.

Duurzaamheidslening in Gemeente Wijchen

De gemeente stelt verschillende leningen beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogeheten duurzaamheidsleningen beginnen vanaf €2.500,- en gaan tot maximaal €50.000,- dat in 10 tot 15 jaar moet worden terugbetaald. Je kunt zelf bepalen hoe de lening wordt ingezet om je huis energiezuiniger te maken. Zonnepanelen laten leggen is daar een goed voorbeeld van. Om in aanmerking te komen voor de duurzaamheidslening van de gemeente Wijchen moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden kan je terugvinden op de website van de gemeente Wijchen.

Handige links

De gemeente Wijchen helpt woningeigenaren o.a. met leningen en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Wijchen zijn er meer initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een maatwerklening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Kasteel Wijchen

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Wijchen te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee zijn hier een voorbeeld van:

+  Natuur en Milieu Gelderland 

+  ZLTO 

Zonnepanelen aanvraag

Meer verduurzamen?

Balgoij is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van Balgoij, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op wijchen.nl

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!