Zonnepanelen in Achterberg

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Achterberg!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen in Achterberg

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van Achterberg!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Achterberg! 

Beste bewoner van Achterberg, jij bent lekker bezig! Intussen zijn er al veel inwoners van Achterberg overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je  woning verduurzamen kan nu tegen interessante tarieven. Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit gemeente Rhenen hebben hebben al besloten om zonnepanelen te kopen en dit is een slimme keuze! Ruim 2.300 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, lekker bezig! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen flink op hun energierekening. Ook geïnteresseerd in besparen + verduurzamen als inwoner van Achterberg? Lees snel verder!

Start hier

Samen verduurzamen we Achterberg! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

Achterberg streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. En daar kan jij bij helpen! Bijvoorbeeld door het laten plaatsen van zonnepanelen op je woning. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! 

De gemeente Rhenen werkt nauw samen met 7 regiogemeenten aan een Regionale Energie Strategie (RES). Dit is de RES regio Foodvalley. In deze RES worden doelen, plannen en de aanpak hiervan beschreven. Door middel van deze RES wordt er hard gewerkt aan een duurzame toekomst binnen de regio. Ook zonnepanelen spelen hier een cruciale rol.

zonnepanelen in Nijmegen

Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de benodigde energietransitie te realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Gevolg hiervan is dat de financiële steun vanuit de overheid langzaam maar zeker wordt afgebouwd. Dat wil echter niet zeggen dat er geen financiële ondersteuning te verkrijgen is. Zo zijn er via de gemeente vaak subsidies of leningen beschikbaar. Neem eens een kijkje op hun website om erachter te komen of de gemeente Rhenen bepaalde financieringsmogelijkheden biedt.

 

Handige links

De gemeente Rhenen ondersteunt huiseigenaren met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Rhenen zijn er ook nog andere initiatieven die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo zijn er via SVn ook maatwerk- en verzilverleningen verkrijgbaar. Bekijk hun website eens. Je vindt daar een hoop informatie, bijvoorbeeld over wat hun programma is en welke leningen er beschikbaar zijn in jouw regio.

Marc met suzan buiten

Lokale partners

De gemeente voert zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Achterberg te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee zijn hier een voorbeeld van:

+  Jouw Huis Slimmer

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Achterberg is goed bezig, de beoogde energietransitie is nog lang niet gerealiseerd. Energieloket Duurzaam Rhenen is een goede plek om een start te maken met duurzaam wonen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Rhenen, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op duurzaamrhenen.nl

Zonnepanelen uitzoeken Nijmegen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

solar concept zonnepanelen

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

solar concept zonnepanelen

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

solar concept zonnepanelen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!

Bel mij terug Bereken je besparing