0

Ik wil ook zonnepanelen

Lekker bezig Vught! 

Hey inwoner van de gemeente Vught, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners van de gemeente Vught overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu tegen een extra scherpe prijs. Sluit je vóór 7 november aan bij het zonnecollectief in Vught en profiteer van een A-merk zonnepanelensysteem tegen uitstekende tarieven. Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Doordat we nu bij jou in de gemeente Vught bezig zijn, kunnen we je een voordelige aanbieding doen.

Start hier

Samen verduurzamen we gemeente Vught! Sluit je aan bij het zonnecollectief in gemeente Vught en vul het formulier in. Wij nemen dan een kijkje op je dak, geven je een aanbod met de scherpste prijs en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Waarom verduurzamen?

Gemeente Vught streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan meehelpen, bijvoorbeeld met zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Naast dat het aanleggen van zonnepanelen je woning verduurzamen, heeft het nóg 4 extra voordelen. Benieuwd hiernaar? Bekijk het artikel over de 5 voordelen van het zonnecollectief in Vught.

Gemeentehuis Vught


Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Vught hierin voor je kan betekenen.

Handige links

De gemeente Vught helpt woningeigenaren o.a. met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Vught zijn er meer initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo worden er via Stroomversnelling Brabant ook nog 800.000 woningen in Brabant energieneutraal gemaakt. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Vught te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

De gemeente Vught is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Vught, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op vught.nl

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

solar concept zonnepanelen

Onze werkwijze

Vooraf weten wat kun je verwachten? Dat is altijd fjin. Lees hier hoe we je zo snel mogelijk aan duurzame energie gaan helpen!

solar concept zonnepanelen

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

solar concept zonnepanelen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!

Bel mij terug Bereken je besparing