0

Zonnepanelen Rucphen

Beste inwoner van gemeente Rucphen, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel inwoners van de gemeente Rucphen overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur, Solar Concept uit Breda. Sluit jij ook aan? 

Solar Concept helpt je graag verder! Wie zijn we? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen kunnen bieden. Veel inwoners van gemeente Rucphen hebben hebben al besloten om zonnepanelen aan te schaffen en dit is een slimme keuze! Ruim 2.800 woningen zijn inmiddels al voorzien van zonnepanelen. Deze woningeigenaren wekken hun eigen elektriciteit op en besparen op hun maandelijke energierekening. Ook geïnteresseerd in besparen en verduurzamen met zonnepanelen in Rucphen? Lees snel verder!

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Rucphen met zonnepanelen! Sluit je aan en vul ons formulier in. Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

De gemeente Rucphen heeft de doelstelling om in  2050 alleen nog duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met daarbij de juiste balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daarbij helpen, zo zijn er al veel initiatieven gestart, zowel vanuit bedrijven als bewoners, om de gemeente te verduurzamen.

De gemeentes liggende in regio West-Brabant hebben gezamenlijk een RES opgesteld; een Regionale Energie Strategie. Hiermee brengen ze in kaart hoe en waar energie bespaard kan worden, door middel van duurzame elektriciteitsbronnen. 

zonnepanelen Rucphen

Altijd voor de +Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen blijven een effectieve en duurzame optie om de energietransitie te kunnen realiseren. Bovendien worden ze steeds betaalbaarder. Als gevolg hiervan neemt de financiële steun van de overheid geleidelijk af. Niettemin is het goed om te weten dat veel gemeenten nog steeds subsidies, leningen of andere vormen van ondersteuning aanbieden. Benieuwd hoe gemeente Rucphen je kan ondersteunen bij het aankopen van zonnepanelen? Bekijk het op de website van Rucphen.

 

Handige links

De gemeente Rucphen ondersteunt huiseigenaren met bijvoorbeeld energiemaatregelen. 

Echter zet niet alleen de gemeente zich in om  woningen in Rucphen toekomsbestendig te maken. Ook partijen als SVn zijn hier druk mee bezig. Zij helpen woningeigenaren onder andere met duurzaamheidsleningen. Neem eens een kijkje op deze site voor meer handige informatie. Zo krijg je een beeld over wie ze zijn en waar zij zich mee bezighouden.

deskundig advies zonnepanelen

Ook zonnepanelen aanschaffen als inwoner van gemeente Rucphen?

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen vervolgens een kijkje op jouw dak, waarna we contact met je opnemen met het scherpste aanbod!

Lokale partners

Rucphen staat voor een groene toekomst en heeft daarom besloten om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het doorvoeren van besparingen in de gemeente. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met lokale partners om Rucphen verder te verduurzamen. Deze toegewijde partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. Hier zijn drie voorbeelden van samenwerkingsinitiatieven die Rucphen op weg helpen naar een duurzame toekomst:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Zonnepanelen uitzoeken

Meer verduurzamen?

Rucphen is dus goed bezig. Maar er moet nog een hoop gebeuren. Gelukkig zijn er binnen de gemeente genoeg mogelijkheden, waardoor iedereen kan bijdragen. Energieloket Rucphen is een goede plek om te beginnen met verduurzamen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid en zonnepanelen in Rucphen, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op rucphen.nl

 

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!