Zonnepanelen Rheden

BESPAAR MET ZONNEPANELEN

+ Speciaal voor jou als inwoner van Rheden!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

Zonnepanelen Rheden

BESPAAR MET ZONNEPANELEN

+ Speciaal voor jou als inwoner van Rheden!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Rheden!

Hey inwoner van de gemeente Rheden, jij bent lekker bezig! Steeds meer mensen in Rheden maken de slimme keuze om over te stappen op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan?

Je woning verduurzamen kan nu namelijk tegen een uitstekende prijs! Bij Solar Concept staan we klaar om je te helpen! Maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe werken wij? En wat hebben wij te bieden? Wij hebben het allerbeste totaalconcept als het gaat om zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. In de gemeente Rheden zijn er inmiddels ruim 4.300 woningen verduurzaamd door middel van zonnepanelen. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Als inwoner van Rheden kun jij ook profiteren van de voordelen van duurzaamheid. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Vraag hier je zonnepanelen offerte aan!

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je energierekening en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen. Vul je postcode en huisnummer in en ontvang een scherp aanbod op maat van Solar Concept, dé lokale zonnepanelenexpert.

Zonnepanelen Oude IJsselstreek

Waarom verduurzamen?

De gemeente Rheden erkent het belang van duurzame energie en heeft ambitieuze doelen gesteld voor de toekomst. Samenwerken op zowel gemeentelijk als individueel niveau is van groot belang om deze doelen te bereiken.

Een belangrijk instrument om deze doelen te realiseren, is de Regionale Energie Strategie (RES). In samenwerking met 15 regiogemeenten in de regio Arnhem Nijmegen heeft de gemeente Rheden een RES opgesteld. Deze strategie omvat regionale en lokale afspraken ter bevordering van duurzame energie. De plannen en implementatie worden beschreven met als uiteindelijk doel een duurzame toekomst te realiseren.

Duurzaamheid Rheden

Duurzaamheid speelt een actieve rol in de gemeente Rheden. De gemeente heeft verschillende recente ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van duurzaamheid die de lokale gemeenschap ten goede komen.

Een belangrijk initiatief is de bevordering van groene energieopwekking. Gemeente Rheden heeft zich ten doel gesteld om in 2040 energieneutraal te zijn. Er zijn diverse zonne-energieprojecten gerealiseerd, zoals zonneparken en zonnepanelen op daken van gebouwen. Daarnaast wordt gekeken naar mogelijkheden voor windenergie en andere vormen van duurzame energie. In Rheden wordt ook ingezet op energiebesparing en energie-efficiëntie. Er worden campagnes georganiseerd om bewoners bewust te maken van energiebesparende maatregelen, zoals isolatie en het gebruik van energiezuinige apparatuur. De gemeente biedt ondersteuning en advies aan inwoners en bedrijven om energiebesparende maatregelen te nemen en helpt bij het vinden van subsidies en leningen.

De gemeente Rheden zet zich voortdurend in om duurzaamheid te bevorderen en een leefbare en groene omgeving te creëren. Door te investeren in groene energie, energiebesparing, duurzame mobiliteit en natuurbescherming, streeft Rheden naar een duurzame toekomst voor haar inwoners en draagt zij bij aan de wereldwijde inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Duurzaamheid is super belangrijk voor onze toekomst. Zonnepanelen spelen een cruciale rol bij de energietransitie en zijn daarnaast een goede financiële investering.

De prijs van zonnepanelen wordt alsmaar goedkoper, echter wil dat niet zeggen dat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Gelukkig zijn er veel gemeenten die een financiële duw in de rug kunnen geven door middel van een subsidie of duurzaamheidslening. Hierdoor kan het voor veel mensen een stuk interessanter worden om zonnepanelen aan te schaffen. Bekijk ook wat de gemeente kan betekenen voor jou als inwoner van Rheden. 

Monteur met zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Handige links

Duurzaam wonen wordt actief gestimuleerd door de gemeente Rheden.

Naast de inzet van de gemeente zijn er ook andere initiatieven die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen. Zo biedt SVn vaak stimuleringsleningen of verzilverleningen aan. Op hun website vind je nuttige informatie over hun programma en de mogelijkheden die ze bieden. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen. Zo ontdek je hoe zij kunnen bijdragen aan duurzaam wonen in Rheden.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Rheden! Sluit je aan en vul dit formulier in. Wij nemen contact met je op, bekijken je dak en sturen je vervolgens een scherp aanbod.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Rheden te verduurzamen. Veel partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee zijn hier een voorbeeld van:

Natuur en Milieu Gelderland 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Rheden is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Jij kunt ook een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Energieloket Rheden is een goede plek om te beginnen. Zij organiseren activiteiten m.b.t. duurzaamheid en voorzien je graag van deskundig advies.

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op rheden.nl

Zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Hoe kan ik zonnepanelen aanvragen bij Solar Concept?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Wat is salderen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!