Zonnepanelen Papendrecht

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Papendrecht!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Papendrecht

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Papendrecht!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Papendrecht

Hey inwoner van de gemeente Papendrecht, jij bent lekker bezig! Steeds meer mensen in Papendrecht maken de slimme keuze om over te stappen op zonnepanelen van Solar Concept, sluit jij ook aan?

Je woning verduurzamen kan nu namelijk tegen een uitstekende prijs! Bij Solar Concept helpen we je graag! Maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe werken wij? En wat hebben wij te bieden? Wij hebben het allerbeste totaalconcept als het gaat om zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Wist je dat er in de gemeente Papendrecht al ruim 2.500 woningen verduurzaamt zijn door middel van zonnepanelen? Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Als inwoner van Papendrecht kun jij ook profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Lees snel verder en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verduurzamen van uw woning en het besparen van geld op je energierekening.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Papendrecht! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

Besparen met zonnepanelen

Waarom verduurzamen?

De gemeente Papendrecht is zich bewust van het belang van duurzame energie en heeft daarom ambitieuze doelen gesteld voor de toekomst. Papendrecht wil namelijk in 2050 energieneutraal leven. Het is belangrijk om zowel als gemeente als individuen samen te werken aan een duurzame toekomst.

De Regionale Energie Strategie is een belangrijk instrument om deze doelen in de nabije toekomst te bereiken. De gemeente Papendrecht werkt samen met 6 regiogemeenten in regio Drechtsteden aan een Regionale Energie Strategie (RES). Hierin worden regionale en lokale afspraken beschreven. Daarnaast worden ook de plannen en de realisatie hiervan omschreven.

Duurzaamheid Papendrecht

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in gemeente Papendrecht. De gemeente heeft zich actief ingezet om hernieuwbare energiebronnen te bevorderen en de overgang naar schone energie te versnellen.
Een van de belangrijkste initiatieven in Papendrecht is de installatie van zonnepanelen. Zowel op openbare gebouwen als op scholen en bedrijven worden zonnepanelen geplaatst om hernieuwbare energie op te wekken. Deze installaties zorgen niet alleen voor groene stroom, maar dragen ook nog eens bij aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Daarnaast investeert Papendrecht in windenergie. Er worden windturbines geplaatst, zowel op het vasteland als op zee, om grootschalige windenergieproductie mogelijk te maken. Door gebruik te maken van de natuurlijke kracht van de wind draagt de gemeente bij aan de vermindering van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en de bevordering van een duurzame energiemix. Om de infrastructuur voor elektrisch vervoer te ondersteunen, worden er in Papendrecht oplaadpunten voor elektrische voertuigen geïnstalleerd. Dit moedigt inwoners aan om over te stappen op elektrisch vervoer, wat bijdraagt aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en de luchtkwaliteit verbetert.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Duurzaamheid is van groot belang voor onze toekomst. Zonnepanelen spelen daarin een cruciale rol, aangezien dit een bewezen en duurzaam product is om bij te dragen aan de energietransitie. Hoewel de prijs van zonnepanelen relatief goedkoper wordt, zijn er nog altijd financiële drempels voor sommige mensen. Gelukkig bieden veel gemeenten financiële steun in de vorm van subsidies of leningen om de aanschaf van zonnepanelen te ondersteunen. Bekijk ook wat de gemeente Papendrecht voor je kan betekenen.

Monteur met zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Handige links

De gemeente Papendrecht stimuleert duurzaamheid door middel van leningen of subsidies. 

Naast de gemeente Papendrecht zijn er ook andere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn. Mocht het zo zijn dat via de gemeente geen duurzaamheidslening te regelen is, dan kan dit vaak bij SVn. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Ook besparen als inwoner van gemeente Papendrecht?

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen vervolgens een kijkje op jouw dak, waarna we contact met je opnemen met het scherpste aanbod!

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Papendrecht te verduurzamen. Veel partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Natuur en Milieu Federatie Zuid-Holland 

+  Verbeterjehuis 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Papendrecht is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Jij kunt ook een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Energieloket Papendrecht is een goede plek om te beginnen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op papendrecht.nl

Zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Wat is salderen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!