0

Ik wil ook zonnepanelen

Wegens succes verlengd!

Hey inwoner van de gemeente Oss, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners van de gemeente Oss overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan?

Je huis verduurzamen kan nu tegen een scherpe prijs. Sluit je vóór 30 april aan bij het zonnecollectief in Oss en profiteer van een A-merk zonnepanelensysteem tegen uitstekende tarieven. Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? En wat wij bieden? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen. Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Doordat we nu bij jou in de gemeente Oss bezig zijn, kunnen we je een voordelige aanbieding doen.

Start hier

Samen verduurzamen we Oss! Sluit je aan bij het zonnecollectief in Oss en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en geven je een scherpe prijs!

Winactie gemeente Oss!

De collectieve inkoop van Solar Concept van de gemeente Oss is wegens succes verlengd! Om dit samen met jullie te vieren, hebben we een toffe winactie. Je maakt kans op een zonnesysteem, bestaande uit 4 zonnepanelen + 1 omvormer! Wil je hier aan meedoen? Lees dan eerst even de voorwaarden door! ⬇️

Hoe kun je meedoen?
Waar moet je als deelnemer aan voldoen?
 • Je bent een inwoner van de gemeente Oss;
 • Je hebt interesse in een zonnepanelensysteem van ons of hebt ‘m al op je dak liggen. 😉
 • Je bent minimaal 18 jaar oud. Wat kun je winnen?
 • Win een zonnesysteem van 4 panelen en 1 omvormer. 
  • 4x - JA solar zonnepanelen van 315Wp.
  • 1x - GoodWe omvormer 1000-XS
 • Heb je al een zonnesysteem van ons en heb je geen plek meer voor 4 extra panelen op je dak? Win dan het aankoopbedrag van de winactie terug als cashback!
 • De onderconstructie, kabels en installatie zijn niet inbegrepen.
Actievoorwaarden:
 • De winactie loopt t/m 15 april 2021.
 • De winnaar wordt 20 april 2021 bekend gemaakt, dus hou onze socials goed in de gaten!

Dus… inwoner van gemeente Oss, of je nu al zonnepanelen van ons op je dak hebt of niet. Je kunt altijd meedoen aan onze actie om kans te maken op deze geweldige prijs. Ben jij de gelukkige winnaar die op 20 april een nieuw zonnepanelensysteem heeft? Sluit je aan!

Waarom verduurzamen?

Gemeente Oss streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daar aan mee helpen, bijvoorbeeld met zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! Oss wil de top 3 van meest duurzame Brabantse gemeenten bereiken.

Wat doet de gemeente om te verduurzamen en dit doel te bereiken? En hoe helpen ze woningeigenaren die duurzamer willen leven? We geven je hieronder een overzicht van mogelijkheden binnen gemeente Oss.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies of regelingen aan. Zo ook gemeente Oss.

Duurzaamheidslening in Gemeente Oss

De gemeente stelt een lening beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogeheten duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €15.000,-. De looptijd varieert van tien tot vijftien jaar, afhankelijk van hoe hoog het geleende bedrag is. Je kunt zelf bepalen hoe de lening wordt ingezet om je huis energiezuiniger te maken. Zonnepanelen laten leggen is daar een goed voorbeeld van.

De duurzaamheidslening kan heel makkelijk worden aangevraagd via de website van de gemeente.

Handige links

De gemeente helpt woningeigenaren o.a. met subsidies en energiemaatregelen. Er wordt daarnaast gewerkt aan toekomstbestendigheid voor bestaande én nieuwbouwwoningen op het platform 'Wonen in Oss' en via Stroomversnelling Brabant worden 800.000 woningen in Brabant energieneutraal gemaakt. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Oss te verduurzamen. Partijen zoals de Osse Industriële KringBrabantWonenZLTO en vele andere partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen.

Meer doen?

De gemeente Oss is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Oss, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op oss.nl.