Zonnepanelen Nijmegen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Nijmegen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 9.1 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Nijmegen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Nijmegen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 9.1 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Nijmegen

Beste bewoner van gemeente Nijmegen, jij bent lekker bezig! Intussen zijn er al veel inwoners van de gemeente Nijmegen overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je  woning verduurzamen kan nu tegen interessante tarieven. Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit gemeente Nijmegen hebben hebben al besloten om zonnepanelen te kopen en dit is een slimme keuze! Ruim 18.000 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, lekker bezig! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen op hun maandelijke energierekening. Ook geïnteresseerd? Lees snel verder!

Start hier

Samen verduurzamen we Nijmegen! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

Nijmegen streeft ernaar om in 2050 volledig klimaatbestendig te zijn. Er zijn al verschillende acties ondernomen om de burgers en het bedrijfsleven klimaatbewust te maken, met de juiste balans tussen natuur, economie en mens. En daar kan jij bij helpen! Bijvoorbeeld door het installeren van zonnepanelen. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

zonnepanelen in Nijmegen

Monteur met zonnepaneel

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de benodigde energietransitie te kunnen realiseren. Deze oplossing wordt steeds goedkoper. Als gevolg hiervan wordt de financiële steun vanuit de overheid afgebouwd. Maar dat wil niet zeggen dat er geen financiële ondersteuning te verkrijgen is. Veel gemeenten bieden subsidies, leningen of regelingen aan, zo ook de gemeente Nijmegen. Neem ook eens een kijkje op hun website om erachter te komen hoe ze je op dit gebied kunnen bijstaan.

 

Green Capital van Europa

Nijmegen was in 2018 Green Capital van Europa. Als eerste stad van Nederland, mocht Nijmegen één jaar lang deze titel dragen. Daarnaast investeren artsen van het CWZ in de aanschaf van ruim 1000 zonnepanelen, die per jaar 270.000 kilowattuur moeten opbrengen. Dit is vergelijkbaar met de stroom die circa 90 huishoudens jaarlijks gebruiken. Een mooi initiatief!

Gemeente Nijmegen koopt samen met 16 andere gemeenten uit regio Arnhem-Nijmegen duurzame elektriciteit. Dit is bijvoorbeeld nodig voor wijkcentra en dienstgebouwen. Deze energie wordt regionaal opgewekt door energiebronnen die (deels) nog gerealiseerd moeten worden. Zonnepanelen zijn hiervoor essentieel. Dat weten wij als geen ander!

advies zonnepanelen Nijmegen

Handige links

De gemeente Nijmegen ondersteunt huiseigenaren met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Nijmegen zijn er ook andere initiatieven die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo zijn er via SVn ook maatwerk- en verzilverleningen verkrijgbaar. Neem een kijkje op hun website voor interessante informatie, zo krijg je daar bijvoorbeeld inzicht in wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Nijmegen te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee zijn hier een voorbeeld van:

+  Natuur en Milieu Gelderland 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Nijmegen is goed bezig, maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Energieloket Nijmegen is een goede plek om te beginnen met duurzaam wonen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Bekijk ook het actieplan ‘Maatschappelijk Verantwoord Inkopen’ van de gemeente Nijmegen. Hierin vind je diverse acties die bijdragen aan de verduurzaming van de stad.

Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Nijmegen, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op nijmegen.nl

Zonnepanelen uitzoeken Nijmegen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!