Zonnepanelen gemeente Nieuwegein

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Nieuwegein!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen gemeente Nieuwegein

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Nieuwegein!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Nieuwegein! 

Beste bewoner van gemeente Nieuwegein, jij bent lekker bezig! Intussen zijn er al veel inwoners van de gemeente Nieuwegein overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je  woning verduurzamen kan nu tegen interessante tarieven. Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit gemeente Nieuwegein hebben hebben al besloten om zonnepanelen te kopen en dit is een slimme keuze! Ruim 5.000 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, lekker bezig! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen flink op hun energierekening. Ook geïnteresseerd? Lees snel verder!

Start hier

Samen verduurzamen we Nieuwegein! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

Nieuwegein streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. En daar kan jij bij helpen! Bijvoorbeeld door het laten installeren van zonnepanelen. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! 

De gemeente Nieuwegein werkt samen met 15 regiogemeenten aan regionale plannen voor het opwekken van duurzame energie.  Deze plannen worden beschreven in de Regionale Energie Strategie (RES). Bekijk de RES Regio U16 voor meer informatie en hoe jij hier zelf een steentje aan kunt bijdragen. Zo kunnen we samen gaan voor duurzaam!

zonnepanelen in Nijmegen

Altijd voor de +Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de benodigde energietransitie te realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Gevolg hiervan is dat de financiële steun vanuit de overheid langzaam maar zeker wordt afgebouwd. Dat wil echter niet zeggen dat er totaal geen financiële ondersteuning verkrijgbaar is. Zo zijn er via de gemeente vaak subsidies of leningen beschikbaar. Neem eens een kijkje wat de gemeente Nieuwegein hierin voor je kan betekenen.

Duurzaamheidslening in gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein stelt een leninig beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogehete duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €25.000. Om in aanmerking te komen met deze lening moet je vanzelfsprekend wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

Je bent eigenaar-bewoner van de woning waarvoor de lening wordt aangevraagd.
Je sluit de lening af om je woning te verduurzamen
De verduurzaming van je woning gaat pas in gang na het verkrijgen van de lening
+ Tot maximaal €7.500,- is de looptijd 10 jaar, vanaf €7.501,- is de looptijd 15 jaar.
 

De duurzaamheidslening is gemakkelijk aan te vragen via de website van de gemeente.

Handige links

De gemeente Nieuwegein ondersteunt huiseigenaren met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Nieuwegein zijn er ook nog andere initiatieven die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo zijn er via SVn ook maatwerk- en verzilverleningen verkrijgbaar. Neem een kijkje op hun website voor interessante informatie, zo krijg je daar bijvoorbeeld inzicht in wat hun programma is.

Marc met suzan buiten

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Nieuwegein te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee zijn hier een voorbeeld van:

+  Jouw Huis Slimmer

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Nieuwegein is goed bezig, maar er is nog genoeg te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer Nieuwegein is een goede plek om te beginnen met duurzaam wonen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Nieuwegein, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op nieuwegein.nl

Zonnepanelen uitzoeken Nijmegen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!