Zonnepanelen gemeente Maasgouw

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Maasgouw!
+ Profiteer van de scherpste prijs op zonnepanelen.
+ Gratis advies op locatie + offerte op maat.
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen gemeente Maasgouw

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Maasgouw!
+ Profiteer van de scherpste prijs op zonnepanelen.
+ Gratis advies op locatie + offerte op maat.
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Maasgouw

Hey inwoner van de gemeente Maasgouw, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel bewoners van de gemeente Maasgouw overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Nederweert. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen uitstekende tarieven! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Inmiddels zijn er in de gemeente Maasgouw al bijna 5.000 mensen die zonnepanelen op hun dak hebben laten plaatsen. Zij wekken nu hun eigen stroom op en beparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Geïnteresseerd in besparen + verduurzamen met zonnepanelen als inwoner van Maasgouw? Lees snel verder.

Offerte aanvragen

Samen verduurzamen we Maasgouw! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan dit offerteformulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

zonnepanelen in Maasgouw

Waarom zonnepanelen in Maasgouw?

Gemeente Maasgouw streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met vanzelfsprekend een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan bijdragen, bijvoorbeeld met het laten leggen van zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

De gemeente Maasgouw werkt samen met 14 andere regiogemeenten in regio Noord- en Midden Limburg aan een Regionale Energie Strategie (RES). Hierin worden regionale en lokale afspraken beschreven, en daarnaast wordt er ook beschreven hoe zij  deze afspraken gaan realiseren in de nabije toekomst.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Dat is dan ook de reden dat de overheid de financiële steun voor zonnepanelen afbouwt. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Maasgouw hierin voor je kan betekenen.

monteur met zonnepanelen

Nederweert van boven

Handige links

De gemeente Maasgouw stimuleert woningeigenaren o.a. met leningen of subsidies. 

Naast de gemeente Maasgouw zijn er ook andere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Ook besparen als inwoner van gemeente Maasgouw?

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen vervolgens een kijkje op jouw dak, waarna we contact met je opnemen met het scherpste aanbod!

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Maasgouw te verduurzamen. Vele partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Nieuwe Energie in Limburg 

+  Verbeterjehuis 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

De gemeente Maasgouw is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op gemeentemaasgouw.nl

zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!