Zonnepanelen Hilvarenbeek

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Hilvarenbeek!
+ Altijd de scherpste prijs op zonnepanelen
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Hilvarenbeek

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Hilvarenbeek!
+ Altijd de scherpste prijs op zonnepanelen
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Hilvarenbeek!

Beste inwoner van gemeente Hilvarenbeek, jij bent lekker bezig! Je hebt namelijk de eerste stap gezet om je huis te verduurzamen. Inmiddels zijn er al veel inwoners van gemeente Hilvarenbeek overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan?

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen de scherpste prijzen! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Intussen zijn er in de gemeente Hilvarenbeek al ruim 1.800 mensen die zonnepanelen hebben aangeschaft. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Ook geïnteresseerd? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we gemeente Hilvarenbeek! Benieuwd wat jij kan besparen? Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen in Hilvarenbeek

Waarom verduurzamen?

De gemeente Hilvarenbeek streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en gebruiken, met daarbij een perfecte balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen, bijvoorbeeld door het aanschaffen van zonnepanelen, zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

De gemeente Hilvarenbeek is al hard op weg om groene energie op te wekken. Zo hebben zij samen met anderen gemeenten in regio Hart van Brabant een Regionale Energie- en Klimaatstrategie (REKS) opgesteld. Daarin worden bijvoorbeeld duurzaamheidsplannen en de realisatie van deze plannen beschreven.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële steun beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Hilvarenbeek hierin voor je kan betekenen.

Altijd voor de +Altijd voor de +

Marc met Suzan buiten

Handige links

Naast de gemeente Hilvarenbeek zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Ook besparen als inwoner van gemeente Hilvarenbeek?

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen vervolgens een kijkje op jouw dak, waarna we contact met je opnemen met het scherpste aanbod!

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten te realiseren. Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Hilvarenbeek verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

De gemeente Hilvarenbeek is lekker bezig, maar veel handen maken licht werk. Ook jij kan een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Hilvarenbeek, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op hilvarenbeek.nl

Zonnepanelen Hilvarenbeek

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!