Zonnepanelen gemeente Heumen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Heumen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen gemeente Heumen

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Heumen!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Heumen! 

Beste bewoner van gemeente Heumen, jij bent lekker bezig! Intussen zijn er al veel inwoners van de gemeente Heumen overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je  woning verduurzamen kan nu tegen interessante tarieven. Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit gemeente Heumen hebben hebben al besloten om zonnepanelen te kopen en dit is een slimme keuze! Ruim 2.400 woningen zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, lekker bezig! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen op hun maandelijke energierekening. Ook geïnteresseerd? Lees snel verder!

Start hier

Samen verduurzamen we Heumen! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

Heumen streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met de juiste balans tussen natuur, economie en mens. En daar kan jij bij helpen! Bijvoorbeeld door het installeren van zonnepanelen. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot! De gemeente Heumen doet er van alles aan om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Zo hebben zij een Regionale Energiestrategie opgesteld met daarbij nog veel meer duurzame initiatieven.

zonnepanelen in Heumen

Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de benodigde energietransitie te kunnen realiseren. Deze oplossing wordt steeds goedkoper. Als gevolg hiervan wordt de financiële steun vanuit de overheid afgebouwd. Maar dat wil niet zeggen dat er geen financiële ondersteuning te verkrijgen is. Veel gemeenten bieden subsidies, leningen of regelingen aan, zo ook de gemeente Heumen. Neem ook eens een kijkje op hun website om erachter te komen hoe ze je op dit gebied kunnen bijstaan.

 

Duurzaamheidslening in gemeente Heumen

De gemeente Heumen stelt een leninig beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogehete duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €75.000. Om in aanmerking te komen met deze lening moet je vanzelfsprekend wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

Je bent eigenaar-bewoner van de woning waarvoor de lening wordt aangevraagd.
Je sluit de lening af om je woning te verduurzamen
De persoonlijke lening bedraagt minimaal €2.500,- en maximaal €25.000,-.
De hypothecaire lening bedraagt minimaal €25.000,- en maximaal 75.000,-
 

De duurzaamheidslening is gemakkelijk aan te vragen via de website van de gemeente.

advies zonnepanelen Nijmegen

Handige links

De gemeente Heumen ondersteunt huiseigenaren met subsidies en energiemaatregelen.

Naast de gemeente Heumen zijn er ook andere initiatieven die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning. Zo zijn er via SVn ook maatwerk- en verzilverleningen verkrijgbaar. Neem een kijkje op hun website voor interessante informatie, zo krijg je daar bijvoorbeeld inzicht in wat hun programma is.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Heumen te verduurzamen. Vele partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee zijn hier een voorbeeld van:

+  Natuur en Milieu Gelderland 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

Heumen is goed bezig, maar er is nog genoeg werk aan de winkel. Energieloket Heumen is een goede plek om te beginnen met duurzaam wonen. Zij voorzien je graag van informatie en advies.

Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Heumen, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op heumen.nl

Zonnepanelen uitzoeken Nijmegen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!