Zonnepanelen gemeente Helmond

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Helmond!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen gemeente Helmond

BEREKEN JE BESPARING.

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Helmond!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Helmond!

Hey inwoner van de gemeente Helmond, jij bent lekker bezig! Veel inwoners van de gemeente Helmond zijn inmiddels al overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu namelijk tegen de scherpste prijzen! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Intussen zijn er in de gemeente Helmond al ruim 10.000 daken van woonhuizen die zijn voorzien van zonnepanelen. Zij wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Geïnteresseerd in besparen + verduurzamen in de gemeente Helmond? Lees snel verder.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we gemeente Helmond! Benieuwd wat jij kan besparen? Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact op met het scherpste aanbod!

Zonnepanelen in jouw gemeente

Waarom verduurzamen?

De gemeente Helmond streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken en gebruiken, met daarbij een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen, bijvoorbeeld met de aanschaf van zonnepanelen, zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

De gemeente Helmond is al hard op weg om groene energie op te wekken. Ook zijn er meerdere acties om mee te helpen met verduurzamen. Zo hebben zij Transitievisie Warmte Helmond opgesteld. Hierin wordt beschreven hoe de gemeente de overgang van fossiele brandstoffen naar groene energie wilt maken.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Een oplossing die alsmaar goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Echter betekent dat niet dat er helemaal geen financiële steun beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Helmond hierin voor je kan betekenen.

Altijd voor de +

Duurzaamheidslening in gemeente Helmond

De gemeente Helmond stelt een leninig beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogehete duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €25.000. Je mag zelf bepalen hoe je de lening gaat inzetten om je huis energiebesparender te maken. Een voorbeeld hiervan is het laten leggen van zonnepanelen. Om in aanmerking te komen met deze lening moet je vanzelfsprekend wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn als volgt:

Je bent eigenaar-bewoner van de woning waarvoor de lening wordt aangevraagd.
De lening bedraagt minimaal €2.500,- en maximaal €25.000,-.
+ Tot een bedrag van €7.500 geldt een looptijd van 10 jaar. Voor een hoger bedrag is de looptijd 15 jaar.
+ De looptijd van de lening is maximaal 10 of 15 jaar.
 

De duurzaamheidslening is gemakkelijk aan te vragen via de website van de gemeente.

Marc met Suzan buiten

Handige links

Naast de gemeente Helmond zijn er meerdere initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo is ook via SVn een stimuleringslening of verzilverlening verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

De gemeente Helmond heeft ook een pagina waarop zij tips en informatie delen om energiezuinig te wonen in Helmond. Bekijk deze pagina om informatie te vergaren over hoe jij stappen kan zetten om je huis energiezuiniger te maken. Ook wordt hier informatie gegeven over groene daken en eventuele subsidies hierop.

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten te realiseren. Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Helmond verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Meer verduurzamen?

De gemeente Helmond is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Ook jij kan bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Helmond, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op helmond.nl

Zonnepanelen uitkiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

solar concept zonnepanelen

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

solar concept zonnepanelen

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

solar concept zonnepanelen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!

Bel mij terug Bereken je besparing