Zonnepanelen Eindhoven

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Eindhoven!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Eindhoven

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Eindhoven!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Eindhoven

Beste bewoner van gemeente Eindhoven, jij bent lekker bezig! Intussen zijn er al veel inwoners van de gemeente Eindhoven overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je  woning verduurzamen kan nu tegen scherpe prijzen. Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze aanpak? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we je op het gebied van zonnepanelen het beste totaalconcept kunnen bieden. Veel mensen uit gemeente Eindhoven gingen je al voor en hebben inmiddels zonnepanelen op hun dak liggen, een slimme investering!  Ruim 20.000 woningen in Eindhoven zijn inmiddels voorzien van zonnepanelen, lekker bezig! Deze mensen wekken hun eigen elektriciteit op en besparen op hun maandelijke energierekening. Ook geïnteresseerd? Lees snel verder!

Waarom zonnepanelen in Eindhoven?

Eindhoven streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar gebruik te maken van duurzame energiebronnen. Dit kan gerealiseerd worden door bijvoorbeeld zonne-energie op te wekken met zonnepanelen of windenergie met windmolens. Er zijn al verschillende acties ondernomen om de burgers en het bedrijfsleven klimaatbewust te maken, met de juiste balans tussen natuur, economie en mens. Ook jij als inwoner van Eindhoven kan daaraan je steentje bijdragen, bijvoorbeeld door het aanschaffen van zonnepanelen. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

Zonnepanelen Eindhoven

monteur met zonnepanelen

Subsidies en leningen zonnepanelen Eindhoven

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de benodigde energietransitie te kunnen realiseren. Deze oplossing wordt alsmaar goedkoper. Gevolg hiervan is dat de financiële steun vanuit de overheid wordt afgebouwd. Echter dat wil niet zeggen dat er geen financiële ondersteuning te verkrijgen is voor zonnepanelen. Veel gemeenten bieden subsidies, leningen of regelingen aan. Neem ook eens een kijkje op hun website om erachter te komen hoe zij je kunnen helpen bij de aanschaf van zonnepanelen.

 

Handige links

De gemeente Eindhoven stimuleert inwoners om zonnepanelen aan te schaffen. Bekijk het Klimaatplan 2021-2025 om meer informatie te krijgen over doelstellingen en initiatieven vanuit de gemeente.

Niet alleen zet de gemeente Eindhoven zich in om jouw woning toekomsbestendig te maken. Naast hen zijn partijen als Stroomversnelling Brabant hier mee bezig. Zij hebben al meer dan 800.000 woningen in Brabant energieneutraal weten te maken met behulp van zonnepanelen. Neem eens een kijkje op deze site voor meer handige informatie. Zo krijg je een beeld over wie ze zijn en wat ze voornamelijk doen.

Advies over zonnepanelen krijgen

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid door zelf besparingsprojecten te realiseren.  Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Eindhoven verder te verduurzamen met zonnepanelen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

zonnepanelen aanvragen

Meer verduurzamen?

De gemeente Eindhoven is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Ook jij kan bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Eindhoven, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op Eindhovenduurzaam.nl

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Leveren zonnepanelen in de herfst en winter wel iets op?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!