Zonnepanelen Duiven

BESPAAR MET ZONNEPANELEN

+ Speciaal voor jou als inwoner van Duiven!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

Zonnepanelen Duiven

BESPAAR MET ZONNEPANELEN

+ Speciaal voor jou als inwoner van Duiven!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Duiven

Hey inwoner van de gemeente Duiven, jij bent lekker bezig! Steeds meer mensen in Duiven maken de slimme keuze om over te stappen op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Schaijk. Sluit jij ook aan?

Je woning verduurzamen kan nu namelijk tegen een uiterst voordelige prijs! Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe werken wij? En wat hebben wij te bieden? Wij hebben het allerbeste totaalconcept als het gaat om zonnepanelen! Solar Concept gaat altijd voor de plus en heeft alle kennis onder één dak. In de gemeente Duiven zijn er inmiddels ruim 3.300 woningen verduurzaamd door middel van zonnepanelen. Deze woningeigenaren wekken nu hun eigen stroom op en besparen daarmee op hun maandelijkse energierekening! Als inwoner van  Duiven kun jij ook profiteren van de voordelen van duurzaamheid. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Vraag hier je zonnepanelen offerte aan!

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je energierekening en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen. Vul je postcode en huisnummer in en ontvang een scherp aanbod op maat van Solar Concept, dé lokale zonnepanelenexpert.

Zonnepanelen Duiven

Waarom verduurzamen?

De gemeente Duiven ziet het belang van verduurzaming in en heeft ambitieuze doelen gesteld voor de toekomst. Samenwerken op zowel gemeentelijk als individueel niveau is erg belangrijk om deze doelen te kunnen bereiken.

Een belangrijk instrument om deze doelen te realiseren, is de Regionale Energie Strategie (RES). In samenwerking met 15 regiogemeenten in de regio Arnhem Nijmegen heeft de gemeente Duiven een RES opgesteld. Deze strategie omvat regionale en lokale afspraken om verduurzaming van deze regio zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Neem eens een kijkje op hun website om erachter te komen wat hun plannen zijn en hoe zij deze gaan realiseren.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Duurzaamheid is enorm belangrijk voor onze toekomst. Zonnepanelen spelen een onmisbare rol bij de energietransitie en zijn daarnaast een goede financiële investering.

De prijs van zonnepanelen wordt alsmaar goedkoper. Helaas wil dat niet zeggen dat ze voor iedereen betaalbaar zijn. Gelukkig zijn er veel gemeenten die inwoners kunnen en willen bijstaan op financieel gebied door middel van een subsidie of duurzaamheidslening. Hierdoor kan het voor veel mensen een stuk interessanter worden om zonnepanelen aan te schaffen. Bekijk ook wat de gemeente kan betekenen voor jou als inwoner van Duiven. 

Monteur met zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Handige links

Duurzaam wonen wordt actief gestimuleerd door de gemeente Duiven.

Naast de inzet van de gemeente zijn er ook andere initiatieven die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen. Zo biedt SVn vaak stimuleringsleningen of verzilverleningen aan. Op hun website vind je nuttige informatie over hun programma en de mogelijkheden die ze bieden. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op hun website. Je kunt er snel checken of jij als inwoner van Duiven een duurzaamheidslening kunt krijgen voor het aanschaffen van zonnepanelen.

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Duiven te verduurzamen. Veel partijen zijn druk bezig om huurders, agrariërs, woningeigenaren en bedrijven hierin te vertegenwoordigen. De volgende twee zijn hier een voorbeeld van:

Natuur en Milieu Gelderland 

+  ZLTO 

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Duiven! Benieuwd wat jij kan besparen? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens een kijkje op je dak, en nemen zo snel mogelijk contact met je op met het scherpste aanbod!

Meer verduurzamen?

Duiven is goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Jij kunt als inwoner van Duiven ook een steentje bijdragen aan een duurzamere gemeente. Energieloket Duiven is een goede plek om te beginnen. Zij organiseren activiteiten m.b.t. duurzaamheid en voorzien je graag van deskundig advies.

Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op duiven.nl

Zonnepanelen kiezen

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Wat is salderen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!